Gemi bacasına basket atabiliyor musun?

Geçen sene filmi ilk çıktığında montaj mı değil mi diye herkes tartışır olmuştu. Bu sene çıkan film de aynı etkiyi yaratmadı değil. Bu sefer montaj değil sanki gibi cümleler kuruluyor etrafımda devamlı. Montaj mı değil mi bilemem de ben bunu gerçekten yaparım diyenleriniz varsa hodri meydan!

Garanti Bankası’nın sponsor ettiği NBA Skills Challenge’ın ikincisi için başvurular başladı. Detaylı bilgiyi www.nba-garanti.com sitesinden alabilirsiniz ama kısaca özetlemek gerekirse 13-18 yaş arası gençler basketbol yeteneklerini sergiledikleri videolarını 31 mayıs 2009 Pazar gününe kadar siteye yüklüyorlar, sonra da bu videolar site ziyaretçileri tarafından puanlanıyor. En yüksek puanı alan 100 kişi uzman bir jüri tarafından 30 kişiye indiriliyor ve bu 30 kişi 19-21 Haziran haftasonu İstanbul’da NBA Skills Challenge Kampı’na katılmaya hak kazanıyor. NBA koçları ve oyuncularının gözetiminde yapılacak kampta, performanslarına göre seçilecek 4 kişi ise Ağustos ayında Orlando Magic tarafından Orlando’da düzenlenecek basketbol kampına katılacak.

Kendi videomu kendim çekemem ben diyorsan NBA ve Garanti Streetfilming etkinliklerine katılabilirsin. Mesela bu haftasonu Caddebostan’da düzenlenecek olan Streetfilming etkinliğine Cumartesi günü 14:00-15:00 arası 12 Dev Adam A Milli Basketbol Takımı menejeri Harun Erdenay, Pazar günü de 15:00-16:00 arası Potanın Perileri A Milli Bayan Basketbol Takımı kaptanı Nevriye Yılmaz katılacakmış. Gelecek haftasonu ise İzmir Bostanlı’da Streetfilming var.

www.nba-garanti.com sitesi dışında Netlog, My Space, Facebook, Hi5 ve Daily Motion üzerinden de Garanti NBA Skills Challenge’a ulaşabilirsiniz.

Ben yaş sınırını bayağı ıskalıyorum ama katılabilseydim Fenerbahçe Stadı’nın altındaki Fenerium’un girişinden soyunma odaları tüneline nişanlar, videomu çeker yollardım!