Bu bir mucize olmalı!

Habertürk internet sitesinden Erhan Telli imzalı özel haberi aynen aktarıyorum;

Anderlecht, Galatasaray’ın gönderme planları yaptığı Sabri için kulübe resmen talepte bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim bonservis bedeli belirlemek için süre istedi. Sabri Sarıoğlu’nun sezon sonunda gönderileceği haberleri bazı kulüpleri bu futbolcunun transferi için harekete geçirdi. Galatasaray’ın dinamolarından Sabri’ye sezonun ilk sürpriz teklifi yurt dışından geldi. Belçika Ligi’nin lideri durumunda bulunan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Anderlecht Kulübü’nün, Sabri’yi sezon sonunda renklerine bağlayabilmek için sarı-kırmızılı kulübe resmi teklif yaptığı ve Cimbom’un ‘Bonservisini belirleyip görüşelim’ cevabı sonrasında beklemeye koyulduğu öğrenildi. Galatasaray, Sabri’yi isteyen Anderlecht Kulübü’nden bu oyuncuya karşılık Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia’yı istemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yılda da transfer listelerinde bulunan Arjantinli oyuncuyu çok beğenen ancak yüksek bonservis bedeli yüzünden alamayan Sarı-kırmızılıların şimdi yeniden karşı atağa geçmesi bekleniyor. Kulüplerin anlaşması durumunda bu iki oyuncunun takas yapılabilmesi için görüşmeler başlayacak. Biglia’nın gelmek istemesi durumunda anlaşma zemini arayacak olan Cimbom’da öncelikli hedef Sabri’yle takas önerisi olacak.

Bırakın bonservis bedeli belirlemeyi ya da Biglia takasını filan, bir an önce “DİNAMOMUZ” Sabri’yi sezon sonu indirimiyle bedavaya verin de önümüzdeki sezon için güzel bir başlangıç yapmış olalım.

“Bu bir mucize olmalı!” için 13 yorum

  1. koray şu ”jacobus adriaanse” ile ilgili bir bilgin varmı? Bir kaç futbolu bilen arkadaş hep bu adamın ismini söylüyor bana. Total futbol oynatıcısıdır diyor.
    snn fikrin ne?

  2. Ajax alt yapısında, AZ Alkmaar ve Porto’da hocalık yaptı. Şimdi Salzburg’da. Total futbol oynatıcısı yorumları Ajax backgroundlu olmasından geliyor. Eğer önümüzdeki sezon gençlere yatırım yapılacaksa ve altyapıdan isimlere şans verilecekse doğru bir seçim olabilir. Ama Skibbe gibi yine hocadan büyük isimlerle kadro kurulacaksa hüsran olur…

  3. sence kim gelmelii?? vardır snn aklında bi sistem ve o sisteme uygun bi teknik adam..

  4. Aklımda kesin şu olmalı gibi bir isim yok ama daha önce yazdığım “4 Mayıs” başlıklı yazıda da söylediğim gibi yabancı, tecrübeli ve Galatasaray isminin ağırlığını kaldırabilecek bir teknik adam olmalı. Ancak Adnan Polat’ın önümüzdeki sezon da Bülent Korkmaz ile devam etme olasılığı oldukça yüksek bana göre…

  5. olm pazartesi sendromundan hala kurutulamamış ve aşırı agresif ve yorgun bi adam olarak bütün herşeyi unutturdu bu haber bana. Bonservis belirleme filan kelimeleri hiç hoşuma gitmese de şu adamdan bir kurtulsak başka birşey istemiyorum ya.. ayrıca hoca konusu Bülentle olmıcak abi bu iş.

  6. mehmet guvenı de ankaraspora verıp adamların orta sahasındakı theo week ı alalım.. kendısı 19 yasında olup ılerıye donuk tam gs orta sahasına yakısır

  7. Bi dk bi dkka ben bu haberi su an sirita sirita okuyorum da, koko bu haberin gerceklik payi nedir? Cunku daha once Sabri’yi ne takimlar istemisti de hepsi balon cikti, iki gun gecti var mi bi gelisme?

Yorumlar kapatıldı.