Saçmalıyorsunuz artık!

Arda ne malzeme vermişin ya… Çocuk bir t-shirt giydi olay oldu. Net olarak hatırlamıyorum ama bir blogda aynı t-shirt ile Arsenalli Fabregas’ın da resmi vardı. Acaba İngiliz basını da “aaa ne kötü örnek, cık cık cıkk” diyerek adamı dibe çekmeye çalışmış mıdır?

Bu ülkede polislerin yıldönüm kutlamalarında bile ufacık çocukların eline silah veriliyor, azıcık bahsedilip konu kapanıyor ama Arda bir t-shirt giyiyor, 1 haftadır her ortamda konuşuluyor. Vay be…

“Saçmalıyorsunuz artık!” için 9 yorum

  1. aynen sana katılıyorum adam her sanıyesini dgru yasıcak dıye bı madde mı var kı ben yalnıs bısey yaptıgınıda dusunmuyorum ıster sevgılısıyle olur ıster sılah olan bı tısort gıyer ne varkı bunda ortada gs olunca ellerını ovusturuyolar gs lı olarak onumuzdekı sene ardanın yurt dısına cıkmasını cok ısterım gercekten hem bu medya yuzunden hemde ulkedekı sıg futbol anlayısı yuzunden tesekkurler

  2. western tarzı bir t-shirt. modern bir silah figürü olmadığı için illa şiddete yamanması doğru değil. hadi duyarlılıktan uyarılabilir fakat bir insanın hayatına hükmedemeyiz. insanın popüler olması örnek olmasını gerektirir ama dayatma yapılamaz. hele messi mukayesesi de neyin nesi. kopyala yama.. arda da geçen günlerde spastik çocukların yararına bir organizasyona katılmıştı emre aşık ile beraber. şimdi ispanyol basınıda barda görüntülenen messi ile mukayese yapsın ardayı. biri barda, diğeri yardım faaliyetinde diye. alt kültürün ve galeyancılığın kralı bizim medya..

  3. ben de umut vakfının olayı güzel ve etkili kullandığını düşünüyorum ancak özellikle spor gazeteleri arda’yı aşşağı çekmek için zorluyorlar benim takıldığım nokta orada..

  4. zannımca sıkıntı arda ile alakalı değil.

    olayı gündeme getiren umut vakfı, bireysel silahlanmaya karşı duruşunu arda üzerinden dile getirmiştir. bu tartışmadan ne arda’nın zarar gördüğünü, ne de umut vakfı’nın maksadını aştığını düşünmüyorum.

    arda’nın haber değeri olan bir figür olduğunun bilincinde olan umut vakfı, akıllıca bunu kullanmaktan çekinmemiştir. sonuç itibariyle mardin’de vuku bulan hadise ardından böyle bir çıkışı arda üzerinden gerçekleştirerek seslerini duyurmayı başarmışlardır.

    umut vakfı’nı duyarlılıklarından ve dikkatlerinden ötürü kutluyor, çalışmalarının devamını diliyorum.

    arda da umuyorum ki tepkinin kendisiyle alakalı olmadığının bilincindedir.

    blog yazarına kolay gelsin, okuyuculara selamlar

    doğu

Yorumlar kapatıldı.