Hastasıyız Bülent Uygun’un

Sivas’ın sempatik ötesi teknik direktörü yenildikleri Gaziantepspor maçından sonra yine bomba gibi girişmiş sağa sola. Açıklamasındaki en dikkat çekici iki nokta şunlar;

“Geçen hafta Trabzonspor’la saat 4’te top oynadık, bugün de G.Antep’in sıcağında saat 3’te top oynuyoruz. Federasyon’dakilere soruyorum, bu nasıl bir zihniyet?”

“Merak etmeyin biz şampiyon olacağız. Şampiyon biziz, ikinci kim bilmiyorum.”

Kendisine sormak isterim, bütün sezon rakipler Sivas’ın soğuk havasında ve buzlu zemininde maç oynamadı mı? Sen de gideceksin Antep’in sıcağında seve seve oynayacaksın.

Sırf şu Bülent’in açıklamaları yüzünden Sivasspor her geçen gün tarafsız insanların desteğini kaybediyor. Aynen devam Bülent, Şampiyonlar ligindeki basın toplantılarını sabırsızlıkla bekliyorum. Yanlız bir ricam var senden. Sen de Fatih hocan gibi tercüman kullanma olur mu?

“Hastasıyız Bülent Uygun’un” için 8 yorum

  1. olm bu heriften daha antipatik bir adam şu an düşünemiyorum. ayrıca BJK nin yaptığı olay değil ya

  2. Futbol ilahlarından tek dileğim aynı bu şekilde bir puan önde gelsin alisamiyene sivas. Kewell sallasın bizim olsun maç… Bütün sezonun sıkkınlığı bir anda içimden akar gider namussuzum..

  3. yalnız düzeltmek istiyorum; şampiyon biziz, “birinci” kim bilmiyorum dedi. Kendince birinci olamasakta ligin en iyi takımı biziz muhabbeti yapıyor sayın bülent uygun…

  4. sivas bu durumda Ali Sami Yen’e gelirse bütün GS’li arkadaşlarım stadda yapacağımız tezahüratı biliyor değil mi? Salla sana salla sana mendilini…

  5. Has Anadolu delikanlısı, mutaasıp milliiyetçi,çakma Mourinho’nun bu söylediklerinden daha da vahim olan açıklaması “Gaziantep’in kadrosu bizden geniş. Bugün iyi oynadılar istekli ve arzuluydular, bayağı bir arzuluydular ne hikmetse yüreklerini koyarak mücadelelerini en üst seviyede yaptılar” açıklamasıdır. Biri bu adama dur demeli. Kamera karşısına geçip federasyona, camialara, futbolunu oynayan oyuncaların emeklerini kucumseyerek o adamlara sallamanın bir bedeli olmalı.

  6. Sivas şampiyonluğu kaybedecekse bu herif yüzünden kaybedecek.Bir insan nasıl bu kadar başkalarını kendinden nefret ettirmek için uğraşır.?Futbolcularıda bülent kendine benzetmiş antep teslim olmadı diye ağlayıp duruyorlardı.Adama sormazlarmı şimdiye kadar diğer takımları anlaşarakmı yeniyordunuz?Türkiyede en antipatik kim anketi yapılsın b.uygun uzak ara birinci olur.

  7. DERHAL KAYITSIZ ŞARTSIZ LİSANSI YIRTILMASI VE ÖMÜR BOYU FUTBOLDAN YASAKLANMASI GEREKEN BİRİSİDİR BÜLENT UYGUN RAKİPLERİ VE TARAFTARLARI KIŞKIRTMAK SONRADA MAZLUM ROLÜNE YATMAK ANCAK BÜLENT GİBİ PİSLİKLERİN İŞİDİR.BU ADAM TÜRK FUTBOLU İÇİN HABİS BİR URDUR.

Yorumlar kapatıldı.