Andres İniesta

Mayıs ayından itibaren Real Madrid başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Florentino Perez daha önceki başkanlık dönemlerinde Figo‘yu Barcelona’dan alarak büyük sansasyon yaratmış ertesi sezon da Zidane‘ı alarak olaya noktayı koymuştu.

Perez’in yaz transfer döneminde de çok büyük paralar harcayacağını biliyoruz. İspanyol basını her gün ya Kaka‘ya ya Ronaldo‘ya ya da Ribery‘e Real formasını giydiriyor. Perez, bu 3 isimden birini kesin alacak, favorim ise Ronaldo. Ancak Perez’in en büyük hayali yine Barcelona‘dan bir oyuncu koparıp sansasyon yaratmakmış.

Goal.com’un haberine göre, Messi‘yi satın alacak miktarda paranın Dünya üzerinde mevcut olmadığını bilen Perez’in hedefinde İniesta varmış. Zamanında Figo’yu alacak dediklerinde “Hadi ordan, Figo Barcelona’yı bırakmaz” demiştim ama Figo Real formasını sırtına geçirmişti. Şimdi de “İniesta’nın Madrid’e gitmesinin mümkünaatı yok!” diyorum. Bakalım göreceğiz.

Bu arada İniesta demişken, Barcelonalı yıldızın muhteşem bir internet sitesi var görmelisiniz.

“Andres İniesta” için 2 yorum

  1. iniesta gitmez o barca altyapısından çıkmış bir katalan bir kere figoyla kıyaslanamaz bence zaten giderse ağlarım barcelonadaki en sevdiğim 3 futbolcudan biri (messi ve puyol diğerleri)

  2. evet figo ile iniesta arasında büyük fark var. ben de böyle bir şeyin gerçekleşeceğine hiç inanmıyorum.

Yorumlar kapatıldı.