Casillas’dan Pepe’ye

Dün 23 Nisan dolayısıyla bizim veteranlar çocuklarla maç yaptı. Aynı gün tesadüfen Casillas da Real Madrid futbol akademisindeki çocuklarla buluşmuş.

Casillas da bu akademide yetişip 18 yaşında Real Madrid A takımının kalesine geçmişti. Çocuklar Casillas’ı soru yağmuruna tutmuşlar. Gündemi yakından takip eden ufaklıklar Pepe’nin Getafe yaptığı hareketi de sormayı ihmal etmemişler tabii ki. İkinci kaptan Casillas da hiç çekinmeden arkadaşına lafı çakmış;

“Real Madrid forması giyerken Pepe’nin yaptığı hareketi yapamazsınız”

“Casillas’dan Pepe’ye” için 6 yorum

  1. mantığa bak! başka takım formasını giydiğinizde böyle bir hareket yapılabilir hale geliyordu zaten.. bu madridlilerin bulunduğu ortamlardaki oksijen oranının ne olduğunu ciddi ciddi merak etmeye başladım, hoş sırf co2 solumak dahi böyle saçmalamayı gerektirmez ya, o da var..

  2. Del Piero katılıyorum sana. Başka takımda oynasa yapabilir sanki bu hareketi. Casillas Real formasına yalakalık yapacak diye saçmalamış sanki

  3. casillas’ın çevirisi öle değil böyle: ”dışarda abi çekenler burda anamıza sövüyorlar, biz çok kişiyi adam ettik, pepe çok delikanlı bir adamdır yaptıysada sinirinden yapmıştır. dışarda herkes ne kadar efendi olduğunu bilir”.

  4. ciddi olmak gerekirse del piero ve koko, casillas aslında real madrid li gençlerin yanında( -ki futbolcuların aristokrat olmalarını bekleyemezsiniz) hem geldiği yeri övüyor hemde pepe konusunu bireyselleştirmiyor. genelleme yaparak politikliğe kaçıyor. sonuçta kaptan gibi konuşma gereği hissettiği aşikar. kulubune maal edilmemesi adına. zaten kendisini asker gibi hissediyordur nede olsa 16 yaşından beri giyiyor hemde artık monotonca. nedense hiç bir zaman doğal olamazlar yeterki kameralar olsun.

Yorumlar kapatıldı.