Animalya

Siz seneye Lugano ile yan yana oynasanıza diyeceğim ama o bile masumhane kalacak senin yanında. İnsan değilsin Pepe!

Bu arada her ne kadar Barcalı olsam da Real‘in El Clasico’ya kadar puan kaybetmesini istemiyorum. Bernabeu‘da şampiyonluk hayallerini yıkmak pek keyifli olacak. Higuain‘e de helal, kendini ne geliştirdi belli değil. Kardeşinin de elinden tutsaymış keşke biraz…

“Animalya” için 11 yorum

  1. bu adam katıksız …….. …….., nezaketin, terbiyenin anlamı yok.. bi daha şu adam hakkında iyi defans diyen olursa ………. demeyen pepe topu gibi olsun..

  2. nicosia betting tropik bar gibi olan bet salonunda canlı bahis yaparken hayretler içinde izledigim pozisyon eve gelip arkadaşa göstermek için aradıgım tek adres ise footballove ve penaltıda ise getafeli futbolcunun kendisini messi sanıp ortaya vurması ve sonra casilliasın basit kurtarısı ve maç sonrası real madrid maçımı yoksa real mardin maçı mı hayret ile izlemeye devam ettigim nadir maçlardan birtanesi bütün bet office bu maça odaklanmış şekilde bu arada nova diye bir rum kanalı var vermediği maç yayını yok bilginize bu pepe ve lugano ceza davası açsan yerini bulur insanlık dışı

  3. yalnız maç inanılmazdı odamda uyumaya çalışırken izlerken dalarım die açtııım maç bni tüm gece uykusuz bıraktı. o stadda maç izleme şansına bi kez erişmiş bi insan olarak o maçta orada olmanın hayalini kurmak bile heyecanlandırıyor insanı. bu adamların oynadığı futbolsa biz ne oynuyoruz koray, biz ne oynuyoruz.???????

  4. Akşamki inanılmaz bir maçtı. Odamda tv’yi açimde izlerken dalarımm die izlediim maç bni tüm gece uykusuz bıraktı.. O stadta maç izleme şansına erişmiş biri olarak, dünkü maçta o stadta, orada olmanın hayali bile insanın kalbini 180 attırıyor. Stad yapıyoruz gzl tmmda, bu adamların oynadığı futbolsa biz ne oynuyoruz koray, biz ne oynuyoruz..??..

  5. bu arada ceza davasi demisken hatirlatayim… emre asik gs’nin olayli roma macinda polise vurdugu icin acilan davada hapis cezasi almisti ve italya’ya gidemiyor.

  6. ya koray nsl bi maçtı o yani bide hafta içi adamlar kaç gün önce maç yaptı. ben ayda 1 bile bu performansa razıyımm..

  7. […] Zamanında milletin çok ahını alıp 12 Aralık’taki Valencia maçında dizinden sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan Real Madrid’li Pepe sahalara geri dönmek için haftanın 6 günü, günde 7 saat çalışıyor. İkinci devre Real Madrid forması giyemese bile Portekiz Milli takımıyla Güney Afrika’ya gidebilmek istiyor. Favorilerime ekle pepe real madrid Yorum yok […]

Yorumlar kapatıldı.