Sir çok rahat gözüküyor ama…

sir

Manchester bu akşam Porto’da daha önce hiçbir İngiliz takımının alamadığı galibiyeti arayacak. Old Trafford‘daki ilk maçta iyi oynayan taraf Porto, şanslı olan taraf ise Manchester’dı ve maç 2-2 sona ermişti.

Ev sahibi Porto’nun sahaya ilk maçtaki 11’le çıkması bekleniyor. Yani Hulk, Lopez ve Rodriguez 3’lüsü Manchester defansına yine sıkıntılı dakikalar yaşatacak. Formsuz bir dönem geçiren Kırmızı Şeytanlarda ise, ilk maçta oynamayan ve eksiklikleri hissedilen Berbatov ve Ferdinand bu maçta sahada olacak.  Sunderland karşısında dinlendirilen Ronaldo da ilk 11’deki yerini alacak.

Maç öncesi rahat bir görüntü veren Sir Alex Ferguson’un, bu maçta çok stresli dakikalar geçireceğini düşünüyorum. Hatta bu sefer Macheda da kurtaramayacak kendisini. Ne demişler; çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar, 3.’de…

“Sir çok rahat gözüküyor ama…” için 9 yorum

  1. Resmi 11’i beklemek gerek ama çoğu sitede Fletcher-Giggs’in ilk 11’de olduğu yazılmış. Bence Anderson-Nani’yle başlayacaktır. İleri ikili Rooney-Berbatov doğru seçim. Defanstaki dörtlü O’Shea Ferdinand Vidic Evra olur sanırım. Fletcher yerine Anderson seçimi kritik. Umarım Anderson’la başlar.

    Bu arada Porto teknik direktörü cezalı sanırım, maçı tribünden izleyecek..

  2. Evet Porto teknik adamı tribünde olacak. Şu O’Shea de çok sıradan bir adam hiç Manchester’ın oyuncusu değil. Bu arada Pazartesi Anderson’un doğumgünüymüş. Sir ona bir hediye yapar, ilk 11’de oynatır bence

  3. Fletcher Portekiz’e götürülmemiş galiba. Anderson oynayacak sanırım. O’Shea konusunda haklısın, bildiğin düz adam. Ferguson’un da böyle bi huyu var işte. Kendi yetiştirdiği oyunculara hep güveniyor..

  4. “Yesterday Jesualdo Ferreira trainer off FcPorto team has been sent off for this game by Uefa, he will be watching the game at home.”

    Yabancı bir forumda böyle bir yorum okudum. Daha önce hiç duymamıştım. Stada girememesi gibi bir şey söz konusu mu? Var mı böyle bir ceza? Sallamış gibi geldi bana.

  5. “Porto coach Jesualdo Ferreira, who will not be on the bench as he serves a one-game suspension” uefa.com’da boyle yazıyor. Yabancı forumdaki arkadas sallamış oyle ceza mı olurmuş ya:)

  6. Aklın yolu bir.. Anderson 11’de. Sanırım farklı kazanacağız KoKo 🙂

  7. Man Utd
    Van Der Sar, O’Shea, Ferdinand, Vidic. Evra, Ronaldo, Carrick, Anderson, Giggs, Berbatov, Rooney
    Porto
    Helton, Bruno Alves, Lucho, Lisandro, Rodriguez, Hulk, Rolando, Meireles, Sapunaru, Fernando, Cissikho

    Sir oldukca atak bi kadro cıkarmıs, tek on libero Carrick gibi. Gol bulacagınız kesin de gol de yersiniz gibime geliyor. Guzel mac olacak orası kesin:)

  8. İnşallah dün akşamki gibi bir maç izleriz. Ferninand büyük faktör. O yüzden Porto ilk maçtaki kadar kolay gol bulamaz bence. Hatta gol bulamayabilir 🙂

Yorumlar kapatıldı.