Kaptan da yetmedi

liverpool-v-chelsea-liver-002

Önüne gelene çakan Liverpool’a Chelsea ters yaptı. En kötü skor beraberlik olur derken 1-3’lük skor çok sert oldu. Başlayacağım bu Hiddink‘in de balına artık. İvanovic hayatında gol atmamıştır, gitti bu maçta kornerden 2 tane attı.

Neyse, “Old Trafford‘da Manchester’a 4 atan bu takım Stamford Bridge’de neden atmasın?” diyerek umutla önümüzdeki haftayı bekliyorum.

“Kaptan da yetmedi” için 5 yorum

  1. Bal mı? Takır takır top oynadı adamlar yahu.. Ivanovic atmasa başkası atardı merak etme..

  2. takır takır oynadılar da gitti golleri ivanovic kornerden attı adamın balı orda, gerci bu hafta sir alex de ballıydı ne dersin:)

  3. Takım toparlanana kadar balla yolumuza devam ediyoruz ne yapalım 🙂

    Manu postuna da yorum yapmıştım bu Park deli ediyor beni. Oynamasının tek sebebi Asya pazarı.. Dikkat edersen sadece Avrupa maçlarında oynuyor. Tevez’le başlasaydı daha farklı olabilirdi bence. Porto’nun da hakkını yemeyelim çok iyi oynadılar ama yine de turu geçen taraf Man Utd olur diyorum..

    L’pool’a gelince Premier Lig’den sonra CL şanslarını da kaybettiler.. L’pool’a göre güzel geçen bir sezon daha kupasız kapanacak sanırım..

  4. Manchester Porto’da böyle oynarsa işleri cok zor. Park konusunda ben de hak veriyorum sana. Deplasmanda filan bi derece çok koşuyor bilmem ne de, Old Trafford’da Tevez’in varsa Park’ı oturtursun yani…

    Liverpool’a gelince, Chelsea maçında hakkaten döküldüler. Ama bu takım, tam bitti dendiği zaman acayip birşeyler yapıyor. Old Trafford’dan galibiyetle çıkacağına kac kisi inaniyordu mesela ya da Bernabeu’dan? Ben önümüzdeki haftaki rövanştan umutluyum açıkcası.

    Ayrıca Premier League’de daha bitmedi;)

Yorumlar kapatıldı.