Ronaldinho çok çirkinleşti bu akşam

3272728703_d5dcd45c06_b

Az önce Lig Tv’de Nostalji futbol programında 2003 Konfederasyon kupasını izledim. Ercan Taner‘in Milli maç anlatmasını özlemişim. Maçı inanılmaz yaşıyor ve yaşatıyor. 2002 Dünya kupası ve 2000 yılındaki Uefa kupası maçlarındaki anlatımı doyumsuzdu. Duyduğum kadarıyla İspanya maçını da Ntv’de Rıdvan ile beraber anlatacaklarmış. Nefis haber!

Neyse beni gece gece koparan dakikaya gelelim. Brezilya ile oynadığımız ve 2-2 biten maçta, Ronaldinho 2. golden sonra topu kale içinden almak isterken Rüştü ile tartışıyor ve bir kargaşa çıkıyor. Futbolcular birbirine giriyor ve bu arada Ercan Taner patlatıyor; “Ronaldinho çok çirkinleşti bu akşam!!”.

Okurken sizlere ne kadar komik gelir bilemem ama maçın heyecanı ile o kadar içten söylüyor ki Ercan Taner… Programın tekrarı kesin olur yakalarsanız kaçırmayın derim. Bu arada müthiş oynadığımız turnuvanın yarı finalinde, son dakikalarda Okan Yılmaz‘ın kaçırdığı penalıtyı izlerken canım bir kez daha acıdı. Gerçekten yazık olmuş.

“Ronaldinho çok çirkinleşti bu akşam” için 5 yorum

  1. NTV’de Güntekin Onay – Rıdvan Dilmen ikilisi,
    NTVSpor’da Ercan Taner – Hakan Ünsal ikilisi anlatacak diye biliyorum ..

  2. Bu durumda Ercan ve Rıdvan arasında seçim yapmak zorunda kalacağız. Rıdvan da iyi kopuyor Milli maçlarda. Çek maçında Volkan’a girişecekti az kalsın

Yorumlar kapatıldı.