Durum bu kadar mı vahim?

picture-28

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından statlara gönderilen itfaiye aracının bir maçlık kira bedelinin 2 bin lira olduğundan ötürü Galatasaray‘ın tam 4 maçtır bu araçları tahsis etmediği ifade edildi. Bunun üzerine Şişli Belediyesi’nin Ali Sami Yen’deki maçlarda acil bir durum olması ihtimaline yönelik dört tekerlekli köpük aracı tahsis ettiği ancak bu aracın stat içine giriş izni olmadığı için sahanın dışında bekletildiği bildirildi.

Kulüpte nakit akışında sıkıntı olduğunu biliyoruz ama itfaiye aracını da mı karşılayamıyoruz? Meira‘nın satışından gelen 6 milyon kesmedi galiba.

“Durum bu kadar mı vahim?” için 2 yorum

  1. iyide itfaiye aracının bedelimi olur yaa hadi oldu bu bedeli neden kulüpler karşılıyor her türlü güvenliği sağlamak devletin görevi değilmi ? o zaman her maç bir tribün yer kaplayan polislerin maaşlarınıda kulüpler ödesin ..

  2. Tamamen katılıyorum sana. Bu Polis mevzusuda ayrı bir olay. Güvenliği sağlamaya değil maç izlemeye geliyorlar resmen. Tribünlerdeki çıkış tünelleri ve merdivenler maç izleyen polis arkadaşlarla dolu.

    Mesela, Ali Sami Yen’in numaralı tribününde bu yüzden devamlı tartışma çıkıyor. Kombinesini almış, oturarak maç izlemek isteyen taraftarlar ayakta duran polisler yüzünden hiç bir şey göremiyorlar ve devamlı bir gerginlik oluşuyor.

Yorumlar kapatıldı.