UEFAntastic bir gece olsun

picture-23

Galatasaray Kewell‘ı transfer ettiği gün, size biri gelip “sezonun en önemli maçlarından birinde Kewell, Balta ile beraber stoperde oynayacak” dese, muhtemelen “hadi len ordan hiç mi anlamıyorsun futboldan” derdiniz. Ama bunu gördük, hatta muhtemelen bu akşam bir daha göreceğiz.

Hayatı boyunca goller atıp, asistler yapan Kewell, eğer bu akşam stoper olarak görev alırsa takımı gol yemesin diye mücadele verecek. Eyvallah Hamburg’daki maçta son yarım saat gerçekten iyi mücadele etti ama bu maç için çok yanlış bir seçim bence. Gözlerimi kapatıp, Oliç ile teke tek kaldığını filan düşünüyorum, aman tanrım yani… Galatasaray kadrosunda yıllardır nasıl olduğunu çözemediğim Mehmet Güven bile bu bölge için daha mantıklı bir çözüm gibi geliyor bana. Bülent Korkmaz dün yaptığı basın toplantısında Semih‘i kesin düşünmediğini söyledi zaten. Hele Arda da oynamıyorsa Kewell’ın sol kanatta görev alması şart. Zaten her maç gol atan bir takıma karşı oynayacağız, biz de neredeyse her maçta gol yiyoruz ki bu maçta bu savunma ile kesin yiyeceğiz. En azından gol yollarında etkili olmalıyız. Bu turu geçebilmemizin tek yolu gol atmak, her ne kadar 0-0 bize yarayan bir skor olsa da…

Skor avantajı her ne kadar bizde olsa da bu sezonki Uefa serüveninin en zor maçına çıkıyoruz. Çeyrek final demek Boğaz köprüsünü dev bir adımla geçmek demek. Kadıköy’ü hepimiz istiyoruz, bize bir mutluluk daha yaşat Galatasaray, çıldırt bizi Galatasaray!!

“UEFAntastic bir gece olsun” için 2 yorum

Yorumlar kapatıldı.