İstanbullu Emreciksin

gokhann510ey9

Cumartesi gecesi saat sabaha karşı 03.00 sıralarında İstanbul’da trafik ekipleri evraklarını incelemek üzere bir Porsche marka aracı çevirir. Aracı kullanan, Fenerbahçe’nin Ocak ayında kadrosuna kattığı genç Gökhan Emreciksin çıkar. 9.6 promil alkollü çıkan Gökhan’ın  ehliyetine 6 ay süreyle el konulur ve ceza kesilir.

Bakın 2 Şubat’ta ben ne demiştim…

“İstanbullu Emreciksin” için 7 yorum

  1. Cok bi Galatasaray taraftari gibi konusmak istemiyorum ama niye Fenerbahce ve Besiktas a gelen oyuncular istanbul un buyusune kapilip ziyan oluyorlarda Galatasaray’a gelenler olmuyor?
    Bunun nedenlerinden biri Galatasaray’in , Besiktas ve Fenerbahce ye gore Anadolu dan cok daha az oyuncu almasi olabilir ama sizce tek neden bu mudur?:)

  2. haber iyi guzel de 9.6 promil atmasyon olmus. yasal sinir 0.5 promil, yani 1 litre kanda 0.5 gram alkol. 5 promil alkol komasi ve hastanelik demek. 7 promil oldurur vs. 9.6 promil ile birak araba kullanmayi, meftasin.

    buyuk ihtimalle 9.6 promil degil, 0.96 promil ile cevrilmistir ve ehliyeti kaptirmistir.

  3. bolusporada kazık atmıştı zaten. ankaragücü ile karşılıklı olarak feshedildi yalanıyla boluya hakkı olan parayı vermeden satmışlar gökhan da yetiştiği boluyu inkar etmişti. düşene bir tekmede ben vurayım dedim.:))

  4. aslına bakılırsa suç tamamen fenerbahce’nin ya da diğer kuluplerin de degil. Futbolcular profesyonellik nedir bilmedikleri ve kendilerini doğru düzgün yetiştirmedikleri için hemen şaşırıyorlar.
    Mesela Burak Yılmaz; önce Beşiktaş’a geldi olmadı gitti sonra Fener’de ikinci bir şans yakaladı ama şuan adını bile duymuyoruz..

  5. kardeşden yalanlama gelmiş. :o)

    konuya gelince, bana göre anadolu klüplerinden transfer edilen bu tarz oyunculara yıldız futbolcu muamelesi yapılması mantıklı gelmiyor bana.
    şaşırıyorlar usta.. gerçi fenerbahçe bu tarzda kaç tane oyuncunun başını yedi doymadı.
    geçen sezon ali bilgin, bu sezon ilhan parlak. bakalım gelecek sezon kim olacak.

Yorumlar kapatıldı.