Boku çıktı

4023_20090303221220412_ank_bjk_galeri15

Daha önce cep telefonu, taş, yumurta, ayakkabı, koltuk, pet şişe vs. atıldıdığını görmüştüm ama bu akşam Ankara’daki maçta Tello’ya atılan jant kapağı olayı farklı bir boyuta taşıdı. Pes gerçekten!

“Boku çıktı” için 6 yorum

  1. Yukarıda yazılan daha once stadlarda, insan suretinde hayvanlar (kusura bakmayın ama daha nazik bicimi yok o kisiler icin bu tabirin) tarafından atılan objelere maclara gittigim zaman bile inanılmaz tepki verirdim her ne olursa olsun bu sekilde bir protesto bicimi olamaz. Tamam cep telefonu, yumurta vs ama jant kapagı atan sahsiyetin gercekten psikolojik problemleri olması lazım. Hayır attıgın adam macın basından beri tribunleri provoke eden, taraftarla oynayan, sahada cirkeflik yapan bir adam da degil hani, bildigin cıkmıs futbolunu oynayan ve bana gore de Besiktas’in en iyi futbolcusu. Bu gibi hareketlerin artık ciddi olarak suc sayılması gerektigine inanıyorum ve illa birisinin bi tarafına bisey olmasını beklememelerini istiyorum bu isle ilgilenenlerin. O sahıs su an elini kolunu sallaya sallaya dolasıyodur eminim. Ya o kapak Tello’nun omuzuna degil basına gelseydi? Hadi basını bıraktım dizine geldi diyelim adamın futbol hayatı bitti, kim kalkıcak bunun altından? Guvenlik gucleri bence stadlarda tribunlere 3-5 fazla taraftar alınıyo diye insanları coplayarak dısarı atmaya degil de bu gibi konulara efor sarfetsinler..

  2. Bir kac kendi bilmez munferitin yaptiklari Buyuk Ankara Buyuksehir Belediye Spor Camiasi ve taraftarlarina mal edilemez!

Yorumlar kapatıldı.