Arshavin Londra’da

andrei-arshavin_972740

Avrupa futbol sampiyonasinda harikalar yaratan ve uzun zamandir Ingiliz kuluplerinin takibi altinda olan Zenit’li Arshavin, transferin son gununde Arsenal ile gorusmek uzere Londra’daymis. Kuluplerin anlastigi sadece Arshavin’in alacaklari konusunda ufak puruzlerin kaldigi konusuluyor.

Ingiltere’de hafta sonunda tamamlanan bir kac transfer daha var. Arap sermayeli Manchester City, Ocak ayi transferlerine Newcastle’dan 7 milyon pounda tecrubeli Shay Given’i ekledi. Wigan’da bir diger Newcastleli N’Zogbia’yi aldi. Newcastle da bos durmadi. Onlar da Bolton’un kaptani Kevin Nolan’i renklerine bagladi.

Bugun transferin son gunu ve Premier lig’de bugun bitebilecek olasi 2 transfer daha var. Biri, daha once de bahsetigimiz Keane’nin Tottenham’a geri donmesi. Bir digeri de, Sporting Lizbon’da forma giyen Veloso’nun 15 milyon pounda Bolton’a transfer olmasi. Bolton bu adami alirsa buyuk is yapmis olur. Daha once Manchester United ile adi alinan Veloso, on liberoda gorev yapiyor ve sol ayagini cok etkili kullaniyor.