Ayar oluyorum sana Sabri

677833652

Sabri’nin Denizli macindan sonra yaptigi aciklama, ” Şut çekince kaleye gitmedi diye eleştiriyorlar, atmayınca da neden atmadın diyorlar. Her vurduğum gol olsaydı gol kralı olurdum. Ben şut çekmeyi seven bir oyuncuyum bazen oluyor bazen olmuyor, hiçbir eleştiriden etkilenmeden pozisyon buldukça şut çekeceğim. Aldığım futbol eğitimi de bu yönde zaten. Sonuçta topu kaleye göndermezseniz gol olmaz.”

Ben sut atma diyorum hatta yalvariyorum sana. Lincoln ve Kewell yokken duran toplari sana kullandiran zihniyetinde aklindan suphe ediyorum.

“Ayar oluyorum sana Sabri” için 6 yorum

  1. Sabri den o kadar bezmis bi haldeyim ki artik onun iyi veya kotu hareketini, hic biseyini kale almadan rahat rahat gs maci isliyorum ama Sabri’nin su yorumunda bi noktaya deginmek istiyorum, adam demiski ‘ aldigim futbol egitimi bu yonde’ , hakketen cok merak ediyorum bu adama futbol egitimini kim vermis!! Gerci egitene de cok kizamicam napsin adam

  2. Osman Tamburaci cok guzel demis..
    “İkinci kaptanlığı reddeden Sabri, kaleye çektiği şutlar dağlara taşlara gidince hep kafasını tutuyor! Hep yüzünü, başını, kaşını elleriyle okşuyor!…Kendini tokatlasa daha iyi…”

  3. Koray’cım siteni hakkaten çok beğeniyorum ve fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum. Senden bir ricam olacak http://www.sabrineiseyarar.com‘u alıp sabriye özel bir site açar mısın?
    Ben emir gibi yapamıyorum, bu adama her top geldiğinde ruh sağlığım bozuluyor.

  4. Can’cim cok tesekkurler. Bu fikrin hakikaten cok hosuma gitti. O site, Sabri’nin hayranlari sayesinde ziyaret rekorlari kirip, kilitlenebilir.

  5. sabrinin sağ çizgiyi takip ederek koşmasından başka bir numarasını görmedim. bi de anderlecht’e bi gol atmıştı sanırım ya da brugge’e. emin değilim

Yorumlar kapatıldı.