El ángel de Madrid

raul

Kac gundur yazacagim hep atliyorum. Gecen gece bir spor programinda Ahmet Cakar cok formdaydi, yine kendi uslubuyle saga sola laf atiyordu. Konu nasil oraya geldi net hatirlamiyorum ama agzindan soyle bir laf cikti. “Raul kim? Bugune kadar ne yapmis?”

Raul hasta bir Atletico Madrid taraftarinin oglu olup futbola Atletico Madrid altyapisinda baslamistir. Daha sonra Atletico’nun yasadigi maddi kriz nedeniyle altyapi takimlarini dagitmasiyla birlikte 15 yasinda ezeli rakibi Real Madrid’e transfer olmustur. Real’in B takiminda 16 macta 17 gol atmis ve 17 yasinda A takima yukselmistir. Raul su anda Real Madrid’in kaptani ve yasayan efsanesidir. Sampiyonlar liginin 62 golle en cok gol atan futbolcusudur. Tum kariyeri boyunca 736 macta 514 gol atmis ve Real Madrid formasiyla ciktigi 654 macta 509 gol atarak kulubun en cok gol atan futbolcusu olmustur. Su anda 30 yasinda olan Raul’un bu rekorlari gelistirecegi kesin. Real Madrid yaptigi aciklama ile Raul futbolu biraktiktan sonra 7 numarali formanin emekliye ayrilacagi ve kimseye verilmeyegini belirterek Raul’un kulup icin ne kadar degerli bir isim oldugunu gostermistir.Real Madrid taraftarlarinin ona taktigi lakap ise “El ángel de Madrid” yani “Madrid’in Melegi”

Bu kadar kisa bir ozet bile yeter bence Raul’un kim oldugu anlayabilmek icin.

“El ángel de Madrid” için 4 yorum

  1. Görünce dayanamadım.. Raul kim ya , vallahi de adam değil.. Zerre zevk almıyorum şu adamı izlerken.. Real’in Arif’i…Bırakamadı gitti futbolu, bıraksa da Real Belediye’de t.d lüğe başlasa..

  2. Kraaaal.. Çekemiyolar kralımı..Yaptığı işe bakarım gerisini boşver 🙂 Öbür spaniard da işini yapmış ama tat vermiyo.. Hugo Sanchez ‘i tanırım ben efsane diye yaşım ona yeter..

Yorumlar kapatıldı.