Kaval kırık!

Son dönemde yedek kalmaya başlayan ancak Madrid basınında çıkan İngiltere’ye transfer olacak dedikodularına rağmen Barcelona için hala kilit isimlerden biri olan David Villa’nın Al Sadd ile oynanan Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı final maçında kaval kemiği kırıldı. Maçın 38. dakikasında yerini Alexis Sanchez’e bırakan Villa, direk hastaneye kaldırıldı.

Sadece bu sezon Barcelona’yı değil, Euro 2012 için İspanya’yı da ciddi anlamda etkileyecek ve 6 ay gibi uzun bir süre Villa’yı sahalardan uzak tutacak bir sakatlık. Hele ki bir de Fernando Torres’in gol atmayı unuttuğunu düşünürsek…

http://www.youtube.com/watch?v=kiFebxoA8XE

link: http://www.youtube.com/watch?v=kiFebxoA8XE

“Kaval kırık!” için 8 yorum

  1. çok talihsiz bir sakatlık. pozisyonu zorlamasına ihtiyaç bile yoktu. barcelona’nın alacağı kupa villa’dan daha önemli değil.

  2. …cok gecmis olsun yikildim…ama bu bildigin ”kuru yolda sele gitmek” olmus…

  3. Ne dersin KoKo başkan Rosell Neymar ı ara transfer döneminde bitirmeye çalışır mı?

  4. sakatlık üzücü ama bence barcelona için çok iyi oldu villa artık takıma engel oluyor kesilemiyoda o yüzden iyi oldu…….ayrıca Evet Pele Pazar günü bekliyoruz seni maça gel de Neimara tezahürat yaparsın……Peleye de salladımya daha gözüm açık gitmez……

  5. @KoKo; bak Tevez’i kiralama fikri kendisini çok beğendiğim için sıcak geldi, ama yinede Barca ya adaptasyonu 6 ayı alır ki kendisininde 5 sezondur hala Manchester’a alışamadığını düşünürsek hiç alışamayadabilir. Torres e gelirsek neyse gelmeyelim daha iyi olur..

  6. çok üzücü.
    ama iyi tarafından bakıp, transfer dönemine 2 haftanın kaldığını söyleyebiliriz. az ballı değil bu barcelona.. 🙂

Yorumlar kapatıldı.