Grup lideri Fenerbahçe

Fenerim Twente’yi deplasmanda 1-0 yenerek 12 puanla H grubunu bir maç kala lider bitirmeyi garantiledi. Öncelikle ‘Avrupa Daum’un umurunda değil’ diyenlere kapak oldu bu sonuç.

Tam deplasman futbolu oynadık. Savaştık, ölmedik, diri kaldık, direkler tarafından koruınduk, duran toptan gol bulduk ama bütün bunları yaparken Twente kalecisini de maçın adamı yapmayı becerdik. Cristian çok iyidi. Güiza top kontrol edebiliyordu, çok şaşırdım. Ters kademeye girmiyor, ileride kalıyor denen Carlos’un çizgiden giderayak çıkardığı topu unutmayın. Selçuk yazmayacağım, kafa derim saçım başım şikayetçi kendisinden. Alex kendisinden beklenmeyecek pozisyonlar kaçırdı bugün.

Ve Bilica. Ne büyük adammış şu Bilica yahu. O oynamazken iki haftada yediğimiz gol sayısı, sezon başından beri yediğimiz kadar. Bu akşam da taş gibiydi. Partneri deliyi unutmuyoruz tabii. Savaştı, golünü de attı. İkisine de selam olsun.

Twente’deki  Stoch çok iyidi. 2006’dan beri Chelsea’nin futbolcusu olan Slovak Stoch, bu sene Twente’ye kiralanmış. Chelsea’de işi zor ama bu tarz takımlarda çok iş yapar.

Grupta işler kızıştı. Beni  bağlamaz bundan sonra ama. Kapışsınlar bakalım. 🙂

“Grup lideri Fenerbahçe” için 4 yorum

  1. olması gerektiği gibi lider fenerbahce. umarım yarın biz de liderliği garantileriz. bu kadar harcanan para ve emek var artık türk takımlarının avrupa’da rahat rahat ilerlemeleri lazım…

  2. stoch u ben de çok beğendim… hatta yalan olmasın fenerede yakıştırdım doğrusu ( ara pasları , hızı ,ayak hakimiyeti özellikle ) bu arada maçta gözüme çarpan üzücü nokta ise bi ara semihle baroninin bi pozisyon sonrası tartışmayı yok yere uzatması ….

  3. ben bu stoch’u 3 sene önce fm’de keşfetmiştim. conferenceda yönettiğim york city’e önce chelsea’den kiralık olarak aldm sezon sonunda da bedava bonservisini almıştım. o zamanlar özellikleri çok iyi değildi sadece acceleration ve pace 19-20’ydi. tabii alt liglerde haliyle çok iş yapıyordu…

Yorumlar kapatıldı.