Messi’nin ev hali

Dünya’nın en iyisisin… Bu yüzden farklısın, bu yüzden seviyoruz seni!

“Messi’nin ev hali” için 17 yorum

  1. Böyle mütevazi, doğal ve sahici bir adamın dünyanın tüm ödüllerini almasını istiyorum işte sırf bu yüzden. Kimileri maganda, kibir abidesi ronaldo tarzını sevebilir ama Leo Messi çok dah fazlasını hakediyor.
    Umarım yolu hep başarılarla dolar…

  2. Yavv Messi orada koltuk var koca yastıklar var.Git onların üzerinde otur taşa nie oturuyosun.Resimleri gördüm ben burda üşüdüm.:):):):)):):)

  3. Messi sistem adamı. Al o adamı başka takıma koy, yine o takımın en büyük yıldızı olur ancak, Barça’da verdiği katkıyı veremez. Messi’yi Messi yapan Cruyff’tan taa Guardiola’ya kadar uzanan sistemdir. Tabi ki kimse bu adama kötü diyemez. Dünyanın en iyi 2 futbolcusundan biri, o kesin. Ancak en iyi demek tartışılır. Tabi sen yazarken kendi sempatine göre yazıyorsun ben de kendi sempatime göre cevap veriyorum. Bunlar da tartışılmaz 🙂

    Ronaldo sistem adamı değil, sistemi belirleyen adam. Hangi takıma giderse gitsin Ronaldoya göre sistem kurulur. 2 oyuncunun farkı bu işte. Ayrıca bana kalırsa bazı öellikleri Messi’nin daha iyi olduğunu, bazı özellikleri ile de Ronaldo’nun daha iyi olduğunu gösteriyor. Yani her 2 oyuncunun da birbirine göre artıları ve eksileri var. Bir tarafta Man U’yu 2 sene önce bütün şampiyonluklara ulaştıran Ronaldo, diğer tarafta Geçen seneki Barça’nın mimarlarından biri olan Messi. Yani bu 2 adam da bence eşit. Tabi bence, bu tamamen benim kendi fikrim..

    Ayrıca yine bana soracak olursanız. Saf yetenek olarak düşünürsek, şuan top oynayan en yetenekli oyuncu Ronaldinho’dur. En iyi değil, en yetenekli !

    Ayrıca Ön libero da oynatsan, en ileride de oynatsan. Top dağıtmasını veya almasını da istesen. Kısaca takımın her bölgesinde görevini en iyi şekilde yapabilecek, daha da kısaca, şimdinin Zidane’ı olan faal futbol hayatı devam eden 2 oyuncu var. Biri Iniesta diğeri de Kaka..

    Ve yine ayrıca 🙂 İbra’nın da yeteneğine hayranım (Messi ve CR’den hiç eksik yanı yok bence). Tartışmasız en büyük golcü. Robben’e de bir parantez: Şuan Messi’den sonra en iyi ve en yetenekli sol ayaklı futbolcudur kendisi. Biraz sürekliliği olsaydı keşke…

    İşte benim topçularım bunlar 🙂

  4. selocan bi ara yorumun daha da uzayıp gidicek die korktum.
    ben de katılıyorum yukardaki futbolcular hakkındaki yorumuna..
    ama messi biraz daha üstte duruo bence..

  5. @ahmed

    Sen Messi’nin kaç maçını izledin de yorum yapıyorsun :):) Hep zaten milletin dediğinden yola çıkarak insanların kafasında bir şeyler oluşuyor. Bak Koko da Ronaldo’ya Maganda dedi Türkiye’de seveni azaldı. ahmed’de son örneği 🙂 Ben bu saydığım adamların her hafta her maçını izliyorum. Robben Almanya’ya gidince biraz uzak kaldık ama diğerleri tamamdır. Böyle kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayalım :))

  6. @ selocan
    ben ronaldoyu daha çok seviorum olum
    messiye hafiften uyuz olmaya başladım.sezon başından beri bi artist. bi kaç gün önce kokonun koyduu barselona fotograf cekimlerindeki yürüyüşü duruşu falan.. real madrid maçından önce fotoraf cekilioken de çömelmedi,bide zorla getiriolarmıs gibi yavas yavas gelişi falan..
    ama messi daha ii bence.
    esas her maçı izliiceine iki koş da halısahaya çıkıcak duruma gel..

  7. Dönecem ahmed dönecem. Messi de kimmiş diyeceksin, öyle bir gelicem 🙂

    Bu arada Messi hakikaten artistleşti son sene. Ronaldinho’da böyle kaybolmuştu.

  8. messi mi ..????… o dünyanın en ii futbolcusu…….messi bi insan değill..adetaa futbol meleğii…!!…messii gbi bi futbolcu ne gördüm ne de tanıdımm.. o bambaşka birii…

  9. bunun için değil ben her hali ile seviyom onu ı love you messi

  10. messı senin hayranıyım seni çok seviyorum sen benim aşkımsın

  11. aman messi hocam yere oturmayın hasta olursunuz ben seni her maçında izliyom ama yaptıın ayıp hocam betona oturoyunoz hasta olursanız kafayı yerim

Yorumlar kapatıldı.