Her yol Madrid!

Geçen hafta bizlere futbol orgazmı yaşatan Arsenal – Barcelona maçından bahsederken Messi’nin hiç adı geçmemişti. O gün biraz durgundu. Meğer fırtına öncesi sessizlik yapıyormuş da haberimiz yokmuş!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Premier League şampiyonluk adayına karşı ilk yarıda 21 dakika içinde hat trick ardından da 88’de son nokta ve maçın skoru Messi:4 Arsenal:1

Messi’nin bu geceki korkunç performansından sonra maç hakkında fazla söze de gerek kalmıyor. Tek başına aldı maçı götürdü. Ne desem ne yazsam nasıl tarif etsem bilemiyorum. Yapılacak tek şey Messi ile aynı zaman diliminde yaşadığımız ve onu izleyebildiğimiz için her gün yatıp kalkıp şükretmek. Sadece bu maç değil. Sezonun başından beri her geçen gün daha da büyüyor. Kaçıncı hat trick, kaçıncı gol bilmiyorum ama artık açıp istatistik bakmak bile boş geliyor. Yarın öbür gün onları da tarihe gömecek.

Bu Messi’yi bu Barcelona’yı izledikten sonra her yol Madrid. Önce Pellegrini düşünsün ardından da Mourinho dersine çalışsın. Cumartesi El Clasico için 22 mayısta ise final için “Madrid geliyoruz!”

“Her yol Madrid!” için 2 yorum

  1. Yarın maganda’ya Messi’nin korkunç performansını sorarlar o da ”Kim daha iyiymiş Barnebau’da göreceğiz,” vs. açıklamalarda bulunur= ) Şaka maka maganda iyi bilenecek maça.
    Aceto kağıt üstünde süper maç olur denen maçlar gerçeğe dönüştüğünde o maçlar cidden tadından yenmiyor. Bence El classico da tadından yenmeyecek!

    Bu arada … Hola Madrid! = )

  2. Durum 3-1 iken Madridistasların 3-3 Arsenal go through yazmaları çaresizlik göstergesi değil midir?
    @cesc ronaldo zaten 1.5 hafta öncesinden twitterına can’t wait el classico yazdı zaten:)

Yorumlar kapatıldı.