Del Bosque’nin Güney Afrika 23’ü

Kaleciler;

Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel Reina (Liverpool), Víctor Valdés (Barcelona)

Defans;

Joan Capdevila (Villarreal), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Carlos Marchena (Valencia)

Orta Saha;

Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi Hernandez (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Arsenal), Javi Martínez (Athletic), Jesus Navas (Sevilla), David Silva (Valencia), Juan Manuel Mata (Valencia)

Forvet;

Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Barcelona), Pedro Rodriguez (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic)

Dünya Kupası için Brezilya ile favorilerimden biri İspanya. Milli takımlar seviyesinde tartışmasız en güzel topu oynuyorlar. Pas pas pas artık klasikleşti. İleri uçta Torres-Villa ikilisi de rüya gibi zaten.

Del Bosque Güney Afrika’ya kesin olarak götüreceği 23 kişiyi yaklaşık 2 saat önce açıkladı. Barcelona kalecisi Valdes’in bu sezonki müthiş performansı ödüllendirildi. Aynı zamanda Pedro da Güney Afrika’ya gidiyor. Pedro yüzünden yerini kaybeden ise Daniel Güiza. Bu sezonki performansıyla Dünya Kupasına gitseydi zaten olacak iş değildi. Bir de Busquets’e takıldım. Barca’da ısınamadım kendisine işin yoksa yazın da tahamül et.

“Del Bosque’nin Güney Afrika 23’ü” için 2 yorum

  1. Fenerbahçe’nin yüksek bir fiyata satma hayali böylelikle suya duştu. Hatta biraz argo olacak ama ellerinde patladı. Onlar da zaten 2 maçta oynar, 1 de gol atarsa satarız 8-9’a diye düşünüyorlardı. Geçmiş olsun.

    Bu kadro müthiş. Bir zamanların Fransa’sına benzetiyorum ben İspanya’yı. Brezilya ve Almanya her zaman favoridir zaten. Alternatif olarak İspanya ve İngiltere de çok güçlü gidiyorlar. Capel’in olmaması tek gariplik ancak bu 23’ten kimi çıkartıp alacaksın Capel’i. Pedro haketmişti artık…

  2. ben de bu paylaşımı bekliyordum.bakın buraya yazıyorum:2010 DÜNYA KUPASI ŞAMPİYONU İSPANYA OLACAK.
    bir önceki dünya kupası şampiyonu italyayı bile bilen biri olarak aha da buraya yazıyorum.
    sahin_dr sölemişti dersiniz…

Yorumlar kapatıldı.