5 euroya Real Madrid’i izlemek…

Rayo Vallecano bu hafta sonu Vallecas’ta Real Madrid’i ağırlıyor. Rayo yönetimi İspanya’yı etkileyen maddi kriz ve işsizliği düşünerek bu maça özel bir karar almış. 1000 kişilik kontenjan oluşturulmuş ve işsiz Rayo taraftarlarına 5 euroya bilet satacaklarmış.

Bu maç için normal satışa çıkan biletlerin fiyatları ise 20-25 euro arası. İspanyol halkının %23’ü işsiz. Bu işsizlerin %39’u ise 20 ile 29 yaş arasında.

5 euroluk biletleri geçtim şu maç için 20-25 euro bile mükemmel fiyat. Bizdeki durumu biliyorsunuz… Malumunuz 3 büyükler nereye gitse deplasman tribünü bilet fiyatları geçirmece. Ev sahibi biletleri de diğer maçlara oranla zamlı.

Bu arada Rayo, Real Madrid karşılaşmasına yeni formasıyla çıkıyor. Errea ile yeni sözleşme imzaladılar. Kulübün kuruluş yılı yakanın içinde.

“5 euroya Real Madrid’i izlemek…” için bir yorum

  1. deplasmanda geçirmece dönemini devam ettiren kulüpler hala çoğunlukta ancak, bilet fiyatlarını sene başından belirleyen kulüpler de yok değil. örneğin kayseri-gs maçında maraton tribününde orta saha çizgisi hizasında maç izlemek 20 tl, aynı şekilde gaziantep-gs maçında aynı bölgede maç keyfi 20 tl, kale arkalarını hiç söylemiyorum bile diyecem ama onlar da 10 tl idi :))

Yorumlar kapatıldı.