EA Sports duy sesimizi!

Dün akşam yediler Arsenal’imizin Ryo Miyaichi ile bulduğu net golü! Gördüğünüz üzere üst direğin ardından içeri seken topun tamamı çizgiyi geçmişti… Üzerine bir de ucuz penaltıyla Manchester City’e verdiler maçı!

Kale çizgisi teknolojisi istiyoruz ayıptır!

“EA Sports duy sesimizi!” için 9 yorum

  1. @bocelek; defansta fazla alternatif yok zaten; sagna, vermaelen, mertesacker, andre santos. orta da 3’lü song, arteta, wilshere. sağ açık walcott, sol açık gervinho ve ileride tek forvet van persie. ilerleyen dakikalarda genç ryo miyaichi’ye şans ver derim feci uzuyor gidiyor 😉

  2. gervinho’yu bi sevemedim ama böyle oynicam artık, bana zaten bi tane duvar pasından sonra uzayıp giden adam lazım. son 20 dakka falan işimi görür o zaman. yıllardır pes oynadığımdan bu oyuna alışmak zaman alıyo ama öğrenicez inşallah:)) teşekkür ederim bilgiler için hocam:)

  3. @KoKo B şu arsenalin bi ara da takdik dizilişi ve en ideal 11 ini de yazarsan süper olur. turnuvada bana arsenal düştü. bi yardım et hocam ya:)

  4. pierosu yok mu bunun:)
    biraz daha çizgiye ve yere yakın yerden foto alsaydın keşke.bu açıdan benim şüphem var

  5. @Uğur Koker; Valla oturup FIFA’ya foto montaj yapacak kadar çok vaktim yok.

  6. top çizgiye temas etmiyor ama topun bir kısmı hala çizginin uzerinde karar dogru. ayrıca biz burda dakikalarca bakıyoruz zor karar veriyoruz bu kadar yuklenme hocaya yapay mapay o da bir zeka sonucta

Yorumlar kapatıldı.