Nick Warrick’e yardım

Bundan yaklaşık 1,5 ay önce Milli Takım formaları koleksiyonu yapan Nick Warrick’ten bahsetmiştim hatırlarsanız. 20.000 pound harcayarak 196 orjinal Milli Takım forması olan Nick’in hedefi 208 orjinal Milli takım formasıydı.

O zaman bahsederken de eksik formalardan birinin de Türkmenistan forması olduğunu yazmıştım. Bizi takip eden “Misha” isimli bir arkadaşımız da kendisinde bu formanın olduğunu ve Nick’in iletişim bilgileri olsa bu formayı seve seve kendisine verebileceğini söylemişti.

Dün güzel ve keyifli bir gelişme oldu. Nick, Twitter vasıtasıyla bize ulaştı. Hakkında yazdığımız yazıyı okuduğunu ve Misha’nın Türkmenistan forması için yaptığı güzel teklifi gördüğünü söyledi. Şimdi bize düşen bu ikilinin bağlantı kurmasını sağlamak.

Misha senden ricam bu yazıyı okursan e-mail bilgilerini bizimle paylaşman. Tabii teklifin hala geçerliyse…

Umarım formayı koleksiyona yollar ve keyifli bir futbol işine katkıda bulunuruz. Nick ile Twitter’dan yaptığımız muhabetten de iki not vereyim. Yakında formalar için sergi açacak, seneye de bu hikayenin kitabını yazmayı düşünüyor.

“Nick Warrick’e yardım” için 4 yorum

  1. @Koko B. şu anda elimdeki forma çok hırpalanmış. yenisi için arkadaşa sipariş verdim en tez vakit elime geçer inş. sizi de gelişmelerden haberdar ederim merak etmeyin (:

  2. Beyler tşkr ederim. Nick’in kendisiyle iletişime geçtim. Bu çorbada benim de tuzum olacağından mutulyum sizden de allah razı olsun.
    mail adres. guilty11857@gmail.com

Yorumlar kapatıldı.