Etik değil!

Galatasaray’ın da uzun süre peşinden koştuğu ancak bonservis konusunda Basel ile anlaşamadığı Xherdan Shaqiri bugün Bayern Münich’e 4 senelik resmi imzayı attı.

Monchengladbachlı Marco Reus’un peşinden koşup genç oyuncuyu Dortmund’a kaptıran Bayern için Ribery ve Robben’li kanatlara güzel ve gelecek vaad eden bir takviye ancak durun bir dakika(!) bu transfer hiç de etik değil! Yeni sezondan itibaren Bayern forması giyecek olan Shaqiri, 22 Şubat ve 13 Mart tarihlerinde Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Basel formasıyla Bayern’e karşı oynayacak. Oyuncunun aklını karıştırdılar. Takımın en etkili silahının mermilerini aldılar. Ya şimdi yeni takımına karşı iyi performans sergilemezse? Hemen paf takıma yollamak lazım!

Bizim buralarda bu senaryoları sevenlere diyorum; Hadi bırakın bu işleri!

Bu arada resmen açıklanmasa da Shaqiri’nin Bayern’e 10 milyon euro artı performans bonuslarıyla transfer olduğu söyleniyor. Galatasaray için kaçan balık yine çok büyük. Marsilya aktarmalı Bayern’e giden Ribery gibi. Hep de bir şekilde Münih’in yolunu buluyorlar. İntikam Robben ile alınmalı(!)

“Etik değil!” için 3 yorum

  1. takımından habersiz oyuncuyla görüşmemişlerse neden etik olmasın ki? gönderme yaptığınız olayla karşılaştırılabilmesi için önce şartların aynı olması lazım.

  2. Bu mantığa göre o zaman aynı ligte bulunan takımlara hiç kiralık oyuncu verilmesin.

    Sahi buna benzer bir olay Holosko’da yaşanmış ve Abdullah Avcı sayesinde büyümeden konu kapanmıştır.

  3. bu olayla türkiyeyi kıyaslamak abes.. bizim ülkede bunu yapan etik kulüp (!) niyeyse her sene böyle suçlanıyor, şikayet ediliyor ama herkes (siz dahil) hala işin dalgasında..

Yorumlar kapatıldı.