Kırmızı mı?

http://www.dailymotion.com/video/xocgcz_cisse-red-card_creation

Liverpool ve Sunderland’den sonra QPR kariyerine de golle başlayan Djibril Cisse‘ye Wolves maçında direk kırmızı çıktı.

Eyvallah asabiyet filan yapmış da kırmızı mıdır şunun karşılığı? Hayır madem bu kırmızı, bileğe hamle yapan Wolverhamptonlı Johnson niye sadece sarı? Daha önce o sahalarda ayağı kırılan Cisse’nin yanındayım bu pozisyonda. Tepki gösterirsin arkadaş.

link: http://www.dailymotion.com/video/xocgcz_cisse-red-card_creation

“Kırmızı mı?” için 9 yorum

  1. herif sırf genç yakışıklı diye hakem olmuş ingilterenin en şişirilen hakemi webb gibi bildiğin yeteneksiz

  2. Bence kart hakli , Ama ben Wolwes li topcuyada gosterecek sandim saten kanal degistirdim. Ama Sari kart yanlis 2 tarafada kirmizi lazimdi.

  3. kırmızı. ilk tepkisi tek başına değil ancak sonradan yaptığı hareketle beraber.
    eliyle adamın ağzını çenesini sıkıyor.
    halısahada birisi sizin ağzınızı çenenizi sıksa eliyle?

  4. @Fabricio; Tepki yok demiyorum var ama daha şiddetlilerinde bile sarı çıkabiliyor. Hadi anladım çeneyi sıktı kırmızı, çeneyi sıktırtana niye sarı? Birisi halı sahada senin daha önce kırılan ayağına öyle girse?

  5. Cisse’nin pozisyondan yaptığı hareket tartışmasız kırmızı kart. Pozisyon topa fakat kaydığı için sarı kart. Rakip futbolcunun ayaklarına doğru kaymıyor.

  6. Adam Mark Clattenburg beyler, sicili kabarıktır, kişisel mevzulardan hakemliği de alınmıştı, en bilinen skandalı 2007 Merseyside derbisidir, Kuyt’u bundan bin kat daha ağır bi “uçan kayma” hareketinde atmadıydı, Everton’un uzatmada penaltısını yediydi vs. O yıldan beri ilk Everton maçını daha geçen ay aldı yanlışım yoksa. (Telegol mode ON)Sürekli olarak kırmızıları es geçmesi L’poollu mu dedirtse de kendisi sıkı bir Newcasle taraftarı (Telegol mode OFF) .

    Kırmızı haklı da olabilir, zaten düdüğü çalmış hareketi anlamsız kırmızı haklı da denebilir; ama her iki ayağı da 2 sene arayla kırılmış olan bir adamın şu girişe öfkesi de oldukça anlaşılır.

  7. ilk macta gol sonraki mac kirmizi hizli basladi heralde istatislige oynuyor

Yorumlar kapatıldı.