Çeneyi de kapatsak mesela?

“Messi ne zaman 1283 gole ulaşır ve 3 Dünya Kupası kazanır, o zaman oturur konuşuruz. İnsanlar bana devamlı ne zaman yeni bir Pele çıkacak diye soruyorlar. Ben de cevap olarak asla diyorum. Annem ve babam fabrikayı kapattı.”

Pele

Yine yanlış ilacı aldı heralde…

“Çeneyi de kapatsak mesela?” için 8 yorum

  1. futboldan zerre anlamayan adamlar genelde messi’den baska bir takimda basarili olmasini bekliyor. futbolun takim oyunu oldugunu 4 senedir bu barcelona’dan ogrenemediyseniz zaten is isten gecmis. messi hayati boyunca bu olgunluk ve mutevazilikte kalsin, dunya kupasi kazanmasa da olur. pele’nin hali ortada. egoist bunak.

  2. futboldan zerre anlamayan adamlar genelde messi’ye uzaylı falan diyor. futbolun takım oyunu olduğunu da son dört senedir barcelona’yı izleyerek öğrenmişler. messi’nin ne kadar mütevazi, iyi kalpli bir insan olduğunu da haftada bir karşılıklı yapılan aile görüşmelerinden biliyorlar. halleri ortada zaten, öz katalanlar.

  3. Doğruları söylemiş adam bu konuda hak veriyorum. Messi hiçbir zaman bir Maradona veya Pele olamayacak.

  4. yalnız adamın ”yeni pele” cevabını çook sevmişimdir hep. bi keresindede annem ile babama bi sorarım ama çok zor cevabını wermşti:)) messi arjantin ile dünya kupasını kazanmadıı sürece bnde onun bi pele yada maradonaya eş değer olamayacağını düşünüyorum. çünkü herkes messiden barca dışında bi takımda başarı bekliyor. tabii bnde.

  5. messiye sarılmasını biliyor, sırıtıyor kolunun altına alıp adam gidince başlıyor konuşmaya ah pele ah, gram önemin yok be.. 🙂

  6. Bu adam artık yanlış ilacı falan geçtim ilaçlarını hiç almıyor sanırım.
    Pele’nin 3-5 kuruşluk saygınlığı varsa onu da şu açıklamalarıyla erittikçe eritiyor.
    Bazı öz madridistaların Messi’nin önüne sürekli şunu bunu şart olarak sürmesine şaşırmamak lazım. Zira adam birkaç maça Real Madrid’e en çok gol atan oyuncu olacak. Tabii hazmetmek kolay değil.

    Bu tartışmalara hiçbir zaman kulak asmayan Barcelona takımının bir parçası olmayı tercih eden Messi’den selamlar getirdim size.

  7. Messi’nin abartildigi kadar uber bir futbolcu oldugunu dusunmuyorum. Arjantin’de halini de goruyoruz. Arkasinda dunya’nin en iyi iki ortasahasi oldugu surece boyle oynayabiliyor ama Arjantin’de 2 Dunya Kupasi ve 1 Copa America’da hicbir sey yapamadi. Ama Xavi ve Iniesta, Messi’siz Dunya Kupasi kazandilar.

    Ancak buna ragmen Pele’nin dedikleri dogru degil. 1200 gol atmismis. Nerede attin lan sen o golleri? 1-2-7 taktik ile oynanan Brezilya liginde, 70’lerdeki Cosmos’da? Avrupa’ya geldin mi? Yok. Avrupa’da Maradona gibi Napoli gibi bir takimi alip sampiyon yaptin mi? O da yok. Ee daha ne konusuyorsun?

Yorumlar kapatıldı.