Queens Park Rangers’tan iki hamle

Geçen hafta Mark Hughes’u takımın başına getiren Queens Park Rangers, Ocak transfer dönemine de hızlı girdi ve dün iki transferi birden bitirdi.

Manchester City’de forma şansı bulamayan Nedim Onuoha 2.7 milyon pound bonservisle kadroya katılırken, Milan’dan sol bek Taiwo kiralık olarak takıma kazandırıldı. Sağ bek ve sol bek şimdilik sağlam. Bir de stoper istiyorlar. Blackburn’den Samba ve Chelsea’den Alex ismi geçen alternatifler.

Samba takımdan ayrılmak istemesine ve antremanlara bile çıkmamasına rağmen Blackburn tarafından satılmak istenmiyor. Alex ise Chelsea’den kesin olarak ayrılacak. Hocasından gerekli izinleri aldı ancak adresi yine Londra olur mu bilinmez.

Aynı zamanda Formula 1’in de patronu olan QPR’ın sahibi Bernie Ecclestone, gözünü karartmışa benziyor. Brezilya’dan bir de forvet peşindeler.

“Queens Park Rangers’tan iki hamle” için 4 yorum

  1. During QPR’s successful Championship-winning season in 2010/11, Ecclestone made numerous public statements about his willingness to sell his stake in the club, hoping to cash in on their promotion to the Premier League.On 18 August 2011, Malaysian businessman Tony Fernandes was unveiled as the majority shareholder after having bought out Ecclestone’s then-66% stake in the club for a rumoured fee of around ₤35 million, while the Mittal Family retained their 33% stake.

  2. E bu takımda Armand Traore gibi iyi bir sol bek vardı.Taiwo neden alındı acaba?

Yorumlar kapatıldı.