Kaide

Büyütülecek bir durum yok. En nihayetinde bir kupa çeyrek final ilk maçıydı. Rövanştan da sürpriz çıkmaz, kaide bozulmaz. Çıkarılacak ders ve üzerine düşünmemiz gereken konu, aşağıdaki insan suretindeki yaratığı futboldan nasıl temizleriz?

link: http://youtu.be/NXO3_CfC7bA

“Kaide” için 17 yorum

  1. karaktersiz takımın haysiyetsiz adamı. çok normal, mourinho onlara futbolun güzelliklerini öğretmiyor sonuçta.

  2. Coentrao’nun Messi’ye yaptığı hareket var bir de yerden kalkarken,hoş değildi o da.

  3. Wayne rooney’nin twitterdan yaptğı yorum

    “Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up.”

  4. Adam kendi dalında yardırmış gidiyor. FİFA bir numaralı o.ç dalında altın top vermeye başlasa Pepe emekliliğinde bile kimseye kaptırmaz çünkü futbol alemine onun gibisi gelmedi gelemeyecek. Türünün tek örneği şrsz..

  5. bu adama bu goruntulerden dolayi ceza verilmez mi ispanya federasyonu tarafindan?

  6. temizlemek mi? ceza bile almayacak. ispanya futbol federasyonu sen çok yaşa.

  7. ayrıca sadece pepe’ymiş gibi bahsetmek te bence haksızlık. madrid’te insan suretinde yaratık olarak tanımlanabilecek en az 10 tane adam var.

  8. Rooney’in de ne mal oldugunu biliyoruz. O neden konusuyor ki?

    Coentrao’nun Messi’nin kafasini arkasindan ittirmesi vardi da, Messi’nin de yuzunu tutup yere kapaklanmasi da Oscar’likti ama her zaman yapiyor alisigiz.

    Bir de bir ara Pepe suratina hicbir darbe gelmemesine ragmen yere atlayip 5 dakika kalkmadi yan cizginin orada. Barcelona ile habire oynaya oynaya Oscar’lik bir kac rol kapmis nihayet.

    Bana gore Barcelona ve Real Madrid arasindaki fark sudur:

    Lass – Pepe vs Xavi – Iniesta

    Normal sonuc.

  9. Son görüntüye de dikkat, durumu gören Xabi gidip Messi’yi kaldırma çabasının yarısını maçlar dışında Pepe’ye “iki dakka adam ol lan” demekte gösterse keşke. Hoş, gösterse de nato Pepe nato kafa ya, neyse…

  10. @kutay son cümle tam özet. İnsan görünümlü yaratık.
    Bu arada kaptanın resmi çok şık,net..

  11. pepe yapınca nie şaşırıyoruz ki bu kdr. pepe işte. yapıo şerefsiz. ona hala o formayı giydirenler ”napıoruz lan biz” demedikkçe, daha da çooook izleriz bu rhtsız herifin yaptıklarını..

  12. icimin yaglari eridi, kaptanin ucan kafasi acayipti zaten belli etti macin kazanilicagini. video daki 1:05 dakika ozet goruntudur, pepe asagi bakar hamlesini yapar ancak onu yapabilir zaten

  13. Kaptanın saçlarını savurarak vurduğu kafa Pepe’ye de girdi sonuçta kolay değil bunu çıkarmak.
    Bu yaratığın biraz ileri gideceğim ama futboldan değil hayattan bile temizlenmesinde fayda var.

    Bir de bu haysiyet yoksununun yaptıklarını değerlendirirken, araya Busquets’in falan abartılı düşüşlerini sıkıştırıyorlar ya ona da çok takıkığım ben. Akıllarınca Pepe’nin yaptıklarına bir bahane, gerekçe sunmaya mı çalışıyorlar anlamak imkansız.

    Yaptığı sert fauller, tekmelemeler yetmiyormuş gibi bir de böyle katıksız p.i.ç.likler peşinde.

    Bu adamların bu hareketleri yapıp bir de üzerine maç kazanmasını tanrı bile istemiyor ve durum ortada. “İyiler her zaman kazanır!”

  14. Bunun Urugay versionu allaha sukur bizim ligimizden Paris Saint German’a gitti. Ama ilk once surata diz atmaya yeltenip daha sonra ayaga basmakla yeltenen bu okuz yiyorsa bu hareketi dogustan Fenerbahceli Emre’ye yapsin kurtulamaz.

    Ama dogustan yetenek ve kisilige sahip Messi sadece sesslizlikle cevaplar.

Yorumlar kapatıldı.