Ruh nerede? Karakter nerede?

Dün Swansea karşısında alınan sezonun 6. deplasman mağlubiyetinin ardından Henry, takım arkadaşlarının tribüne gidip taraftarlara geldikleri için teşekkür etmelerini istemiş. Taraftarlar arasından bir kişi teşekküre gelen futbolculara “ruh nerede? karakter nerede?” diye laf atınca Henry abileri takım arkadaşlarına sahip çıkarak “ne olursa olsun bu takıma destek vermelisiniz, negatif olmayın” demiş.

Maçı izlediniz mi bilmiyorum ama taraftarın sözlerinde haklılık payı oldukça yüksek. Arsenal taraftarı olsam dün çıldırırdım. İstek, arzu, hırs takımda hiç birşey yok. Tam 2-2’yi yakaladılar hadi bakalım diyorsun, saniyeler sonra yine gol yiyorsun. Özellikle o Arshavin efendiye tahamül etmek zor. Ramsey de bir başka sinir krizi sebebi. Walcott desen gol atmasına rağmen bal yapmayan arı. Defans hattına kelimeler yetmez. Gelen giden içlerinden geçiyor. Bir Van Persie var. O lambadan cin çıkaracak da Arsenal kazanacak.

Arsenal taraftarları için yine zor günler. Onlar adına Henry’nin geri dönmesi sezonun en heyecan verici gelişmesiydi. 2 ay ara ara keyfine varırlar. Eski günleri hatırlarlar. Gelecek pek parlak değil maalesef.

Arsenal’i bu kadar gömdükten sonra Swansea’ye selam etmeden olmaz. Kendi potansiyelleri içerisinde maksimumu veriyorlar. Tıkır tıkır kendi çaplarında total futbol. Helal olsun.

“Ruh nerede? Karakter nerede?” için 4 yorum

  1. dunku macta olması gerekenin tam tersi yasandi oynayan Swansea izleyen arsenal. asil Wenger nerede?

  2. ingilteredeki takımım arsenaldir, ama bu sene ki kdr kötü bir arsenal hiç görmemiştim. sanki bu takım Arsene Wenger’in takımı değil. van persie’den başka iş yapıcak adam yok. Henry o yükü hafifletsin die getirildi ama o da bi yere kdr. canımız sıkkın yani.

  3. geçtiğimiz yıllarda en azından oynanan futboldan mutluyduk. takım son viraja kadar neredeyse 4 kulvarda da gidiyordu ama bu sene ne iyi futbol var ne de 4 kulvar. cl’yi de saymazsak sadece fa cup kaldı.
    iyi futbol yok dediysem hep de kötü oynamıyor takım. son 2 haftadan önceki toparlanma sürecinde oldukça iyi bi görüntü vardı. ama işte tutarlılık yok. gerçi o iyi görüntü bile geçmiş yıllardaki arsenal kadar keyif veremedi bana.
    dün 13 eksik -ki 6’sı 11 oyuncusu- olduğunu da hesaba katmak lazım. ama işte olmuyor, olmuyor, olmuyor.. bir eksik var şu takımda ve yıllardır çözülemedi.
    ölmeden önce şu takımın sadece 1 maçına ideal kadrosuyla çıkabildiğini göreyim, kupada falan gözüm yok..

Yorumlar kapatıldı.