Milan benim evim!

Dün enteresan bir Pato günü yaşandı. Uzun zamandır adı PSG ile anılan Pato için sabah çıkan haberler Fransa’ya transferinin gerçekleşmek üzere olduğu yönündeydi. Bir çok Fransız gazetesi manşetlerinden bu haberi okuyucularına duyurdu. Bahsedilen bonservis bedeli 35 milyon euroydu. Hatta bu dedikoduları destekleyici bir haber de Milano’nun bir diğer büyüğü Inter’den geldi. Inter başkanı Moratti, kulübün resmi internet sitesinden Tevez transferinde Milan’a kaybettiklerini açıkladı ve bunun üzerine Tevez’in de Milan’a geleceğini düşünüp, evet Pato gerçekten gidiyor galiba fikirleri ağır basmaya başladı.

Ancak akşam saatlerinde Milan resmi internet sitesinden flaş açıklama geldi. Pato kısaca; “PSG’ye gitmiyorum, Milan benim evim” dedi. Resmen kesti, attı. Para değil, kariyer dedi. Tabii Milan Pato’nun evi ancak bir de manita durumu var. Bildiğiniz üzere başkan Berlusconi’nin kızıyla birlikte. Kararda az da olsa etkili olmuş olabilir. Profesyonel hayat da olsa duygusallık işin içine girebiliyor.

Bu gelişmelerin ardından Pazar günü Milano’da derbi var. Taraftar çoşkuyu verir, Pato gazı alır ve tahminimce iyi bir maç çıkarır.

Tabii Pato’dan bahsederken unutmayalım; Galliani bu hareketli saatlerin ardından “Pato kalıyor, Tevez’i de almıyoruz” dedi. Moratti kendi açıklamasının aksine kaybetmemiş olabilir fakat bu saaten sonra Milan’a gelmeyi kabul etmiş ancak Milan’nın almaktan vazgeçtiği Tevez’i transfer ederek alacağı galibiyetin de pek tadı olmaz. Gerçi Pato’yu alamayan PSG parayı basıp Tevez’i ikinci kez Inter’in elinden de kapabilir.

“Milan benim evim!” için 2 yorum

  1. bnm de ilk aklıma ”başkanın kızını almışım, naapcam pariste” dedi gibi geldi..

  2. düşünüyorum da 22 yaşında bir insan ne kadar profesyonel olabilir.hayatının en heyecanlı,en toy döneminde…tabiki duygularını dinleyecektir

Yorumlar kapatıldı.