Rooney neden tribündeydi?

Sir Alex Ferguson dün 70. yaşını oldukça tatsız kutladı. Old Trafford’da Blackburn’e karşı alınan 2-3’lük mağlubiyetle yeni yıla lider girme fırsatı güme gitti. Kadroda yaklaşık 10 isim sakatken sahaya çıkan ilk 11 de idealden oldukça uzaktı. Carrick’in stoperde oynaması bunun en bariz belirtisiydi diyebiliriz.

Tüm bu eksiklere rağmen Rooney’nin sakat ya da cezalı olmamasına rağmen yedek kulübesinde bile olmaması maç başlarken kafalarda soru işareti bıraktı.

Bu soru işaretinin cevabı ise Rooney’nin kulüp kurallarını hiçe sayıp Pazartesi günü Wigan galibiyetinin ardından eşiyle beraber yemeğe çıkmasıydı. Bu yemekte Jonny Evans and Darron Gibson da eşleriyle birlikte yer aldı. Oysa Sir Alex Ferguson “Boxing day” haftasında oyuncularını dışarıya çıkmamaları konusunda uyarmıştı. Salı günü bu yemeğin haberini alan Sir Alex, bu oyunculara takım antremanı olmamasına rağmen Çarşamba günü ekstra çalışma yaptırdı. Hatta Cuma günü bu oyunculara Blackburn maçında oynamayacaklarını ileten Alex Ferguson, tüm takım maç yemeği yerken Rooney, Evans ve Gibson’a yine ekstra antreman yaptırdı, üstünü bir de para cezası kesti.

Geçtiğimiz haftalarda bir video paylaşmıştım. Rooney sessiz film oynarken bir örnek vermiş ve Sir Alex’den “bunun bedelini ödeyeceksin” cevabını almıştı. Acaba diyorum o bedel bu muydu? Gerçi maç skoruna bakacak olursak bedeli ödeyen kim tartışılır.

Hatırlamayanlar ya da kaçıranlar için o video aşağıda.

“Rooney neden tribündeydi?” için bir yorum

  1. valla ondanmi bundanmi bilmem ama senenin son macinda 3 gol yendi fena oldu manu

Yorumlar kapatıldı.