16 maçta 56 gol

Real Madrid’den bahsediyoruz. La Liga’nın ilk 16 maçında 56 gol. Maç başına 3.5 gol ortalaması. Bu ortalamayla gidilirse sezon sonu 133 gol eder. Rekor olarak kenara yazılır. Hakkaten bu sezon tabanca gibiler; bu kadar gol, kazanılan maçlar, 3 puan farkla liderlik ancak hala şampiyon olabilecek miyiz diye düşünüyorlar. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi takımıyla aynı döneme denk gelmenin şanssızlığını yaşıyorlar. O takıma karşı inceden favori olarak sahaya çıkıp 1 avansa rağmen 3 yiyorlar. Hocalarının da dediği gibi hakkaten şanssızlık.

“16 maçta 56 gol” için 9 yorum

  1. Valla kimse acaba sampiyon olabilecek miyiz diye dusunmuyor Madrid tarafinda. Mourinho, Barcelona macindan sonra bile “Hala lideriz” demedi mi?

    Mourinho, basinda bulundugu takimlarda 2. senesinde her zaman sampiyon oldu. Real Madrid’de bu duzen bozulmaz.

  2. futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi takımı 49 maçlık yenilmezlik dönemindeki arsenaldir, itiraz kabul etmem. 🙂
    premier ligde böyle bir seriyi her babayiğit yapamaz. bugün ki barcelona, real madrid de buna dahil.

  3. şampiyon olabilirler. ama barça’nın yeri değişmez, onları özel yapan oynadıkları futbol. kupalar ödülleri.

  4. Bunlar isterse 1500 gol atsınlar eninde sonununda nou campa gelecekler ve ne olacağını söylemeye gerek yok Barça bu 1500 gol atan takıma da 5 atacak sonra Mourinho artık şansızdık mı der yoksa istifa mı eder görecez…..

  5. inceden inceden yine lafı koymuşşsun madrid’e. şampiyonluktan yana sıkıntımız yok, el classico kazanamadan şampiyon olucaz, okadar:))

  6. @Murat Akyol; Öyle olsa da ki olmayacak, içine sinecek mi Muratım 🙂

  7. @ koko; senelerce fb yi yenemeden şampiyonluğu kutladık. sinmemiş miydi sence:)))))

Yorumlar kapatıldı.