Atan da Trabzonlu tutan da…

Onur’dan kaleyi devraldığı günden beri başka renkler için yırtınıyor çünkü bu çocuk…

“Atan da Trabzonlu tutan da…” için 11 yorum

  1. hem bu haltı yeyip hem de biz bu renklere gönül verdik diye gezerler yine sokakta hepsinin yaptıgı gibi.bu sözün çok makarasını yapıyoruz ama egitim şart.

  2. Saol Koko.Bende oyle dusunuyordum ama dedim her zaman ki gibi sizin bildiginiz bizim bilmedigimiz bir transfer hikayesimi var dedim.

  3. Yaziyi anlayamadim ben Koko

    Onur’dan kaleyi devraldığı günden beri başka renkler için yırtınıyor çünkü bu çocuk…

    Olayi zaten kiniyorumda, u mean ? baska yerlere mi gitmek istiyor gibsinden Tolga?

    Hakkidir

  4. @kenan ocunner; hayır trabzon için canını dişine takıyor, başkası için değil manasında…

  5. Yabanci madde olayi turkiye hakemler tarafindan hep idare edildi. Bugunku mac bir firsat olabilirdi. Keske hakem tatil edebilseydi, arkasinda da duran olsaydi.

    Etisas.blogspot.com

  6. Bu yabanci madde atilmasi genel bir durum, en iyi hakemimiz de olsa mac bir sekilde bitirttiriliyor.

  7. bu ülkede yardımcı hakemin kafasını yarıldığı maç iptal edilmedi. Dahada yabancı maddeden maç tatil edilmesinimi bekliyorsunuz?

  8. Bu arada refleksler sağlam, atılan şişeyi de çok şükür savuşturabildi, yoksa çok daha büyük bir sakatlık yaşanabilirdi. Varol Tolga.

  9. sen sahaya koca rakı şişesi atanları, atanı bulup deşifre edip cezalandırmassan bu olay tabiki bitmez !! ayrıca @koko dediği gibi sahada hakem mi vardı, hakemsizde oynanabılcek bi maçtı kardeş kardeşe takılırdı takımlar kimin kazanması gerekıyosa (!) kazanırdı zaten..

  10. bunu atan hayvani gormedimi ordaki taraftarlar, paket etselerdi hemen ayrica barosa gelse daha fena olurdu yine iyi yirttilar.turkiyede hersey degisir su sahaya yabanci atmak degismez ben senelerdir dusunuyorum mantigini bulamiyorum… heralde cehaletten olsa gerek! ya tolga hastanelik olsaydi napicakti o gerizekali?

Yorumlar kapatıldı.