Şampiyonlar Ligi grupları belli oldu

Yine Lyon yine Real. Barcelona-Milan nefis. Inter pek kısmetli. Manchester United eleme öncesi hazırlık maçları yapar. Mata Valencia’dan ayrıldı ama kopamadı. Arsenal’in işi hiç de kolay değil. A grubu en çekişmeli. G grubu Şampiyonlar Ligine ait değil. Trabzonspor için ümitli konuşmak istiyorum ama o kadronun Şampiyonlar Liginde hiç gideri yok.

“Şampiyonlar Ligi grupları belli oldu” için 6 yorum

  1. A, F ve G grupları güzel. A grubundan şu kesin çıkar demek güç. Fakat City yatırımın karşılığını bu sene geri almak ister.
    Güzel maçlar izleyeceğimiz kesin. Önemli olan da bu.

  2. ancak bu kadar güzel özetlenir.. uefanın ş.ligine katılımı çeşitlendirme amacı bu sene meyvelerini vermiş gibi arada kaynayanlar kiev , rubin kazan gibi kulüpler olsada bu senede heyecanlı bir ş.ligi maratonu izleyecez gibi durmakta.. g grubu en çok izlenilesi grup bence (şaka şaka) (:

  3. Geçen yılki Bursaspor’dan daha güçlü bir kadrosu var Trabzonspor’un, yapılacak 2 yıldız transferiyle bir ‘gider’ yaratılır sanki.

  4. abi herkes sallamış g grubuna da 3. torbadan ortalama bi takım zenit gelmiş.1 ve 2 den de porto,shaktar.h ve c grubuna tercih edilir yani:)kaldı ki shaktar 2. torbanın milandan sonraki en iyi takımı

  5. İçerde Lille ve CSKA’yı yensek, İnter’le berabere kalsak, dışarda CSKA’yla berabere kalsak… 8 puan iyi mi? Ya da benim kafam mı iyi ? :))

Yorumlar kapatıldı.