Keyfe keder işler

Verilen cezanın ilk etapta doğru olup olmadığı ayrı tartışma konusu. Bursaspor özelinde bir sıkıntım yok. Federasyonun uygulaması buradaki asıl nokta. Zaten kendileri de yani federasyon da resmi internet sitesinden bu kararı duyurmamış bile. Kendileri de bir açıklama getiremiyor olsa gerek. Başkan Mehmet Ali Aydınlar’ın yönetim kurulu arkadaşlarından özel ricası filan heralde. 5 maç keyfe keder nasıl oluyor da bir anda buharlaşıyor? Ali babanın çiftiliği mi burası? Her kararınla ayrı mıçıp her kararınla ayrı sıvazlıyorsun TFF!

“Keyfe keder işler” için 8 yorum

  1. Bursaspor’lu olmama rağmen yazınızı gayet mantıklı buluyordum ki, ‘Başkanın özel ricası filan heralde’ cümlenize takıldım. Biz ayrımcılık değil adalet istiyoruz. Kendilerince şike olayına tepki azaltmak için ağzımıza bal çalıyorlar! Sizi böyle kayırdık, fb, bjk ve ts’yi de şöyle kayıracağız diyorlar. Biz kayırılmak değil, adalet istiyoruz. Saha dışında maçtan önce çıkan ve asla tasvip etmediğimiz olaylar yüzünden Bursaspor’a 9 maç seyircisiz (5’i deplasman) oynama cezası ve Shakhtar maçı esnasında çıkan ve maçın yarıda kalmasına sebep olan olaylar yüzünden Fenerbahçe’ye verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasının adil olup olmadığını soruyorum size…

  2. @salih; Başkan derken Mehmet Ali Aydınlar’dan bahsediyordum yanlış anladınız heralde. Tek başına aldığı bir karar olarak değerlendiriyorum. Yoksa söyledikleriniz de haklısınz.

  3. Yazıyı düzeltince oldu. Şimdi altına imza atıyorum. Tahkim Kurulu kararını bozmak bu kadar mı kolay?

  4. bildigin sus payi iste..”haci biz play-off , fener dusmesn vs destegi verdik, gikimiz cikmadi da su cezalara bi el atsak ? ” sekli..

  5. federasyon ne yapacağını şaşırmış durumda bence
    eline yüzüne bulaştırmaya başladı

  6. Bursaspor karşıtı bi insan değilim ama cezaların bu kadar kolay kaldırılması falan ilginç geliyo hatta saçmalık boyutunda ilginç…Federasyon artık ne yapacağını şaşırmış durumda.Ki Bursa ya 5 maç Fener e 2 maç da ne derece adaletli orası da tartışılır.

  7. @Larsson dediklerine tamamen katılıyorum – bir düzeltmeyle – Bursaspor 5’i deplasmanda toplam 9 maç ceza aldı, 4 içerideki maçın 1’i oynandı, 1’i Tahkim tarafından iptal edildi, geriye 2 maç kaldı. Fenerbahçe’nin ceza almasını değil, her takımın eşit muamele görmesini istiyoruz.

Yorumlar kapatıldı.