Play off yetmez!

“Play off sistemi yeni sezonda kesin olarak uygulanacak.”

Mehmet Ali Aydınlar

Tek bir sorum var kendisine. Eğer ligler 9 Eylül’e ertelenmeseydi ve 5 Ağustos’ta başlasaydı yine de bu dahiyane, İspanya’nın, İtalya’nın, İngiltere’nin, Fransa’nın ve Almanya’nın akıl edemediği uygulama yapılacak mıydı? Ya da pardon “Digitürk yaptıracak mıydı?” diye sormalıyım.

Eğer cevapları yalancı evet ise play off yetmez. Üzerine hocalar langırt dönsün oyuncular pes atsın! Biraz da onları izleyelim. Siz de o arada kalem kağıt muhasebe yapın.

Ne yapacağınızı iyice şaşırdınız. Ben Spor Toto Süper Lig dükkanını an itibariyle kapadım. Size iyi seyirler.

“Play off yetmez!” için 14 yorum

  1. haklısın üzerine ne söylesen oturur yada ne desen boş. Entellektüel futbolun dibine biz vuruyoruz. para bildiğin yönetiyor futbolcularında karşı çıkması lazım eğerki salak değiller ise.

  2. 9 Eylül’de lig başlıyor ve Haziran’da Euro 2012 var. 1 ay devre arası düşülünce tam 28 hafta kalıyor ve yeni sistemle lig 40 hafta. Hafta arası maç oynanacak v.s ama öyle milli maç araları var ki hem hafta içini hem hafta sonunu kullanamıyorsun ve 5 hafta içini Türkiye Kupası’na ayırmak zorundasın. Milli takımın grup 1.si olma imkanı yok, en iyi ihtimalle grup 2.si olup, playoff oynayacak ve bunun içinde takviminde yer açmak zorundasın. Euro 2012’ye katılırsan da milli takım için en az 2 hafta kamp dönemi hazırlamalısın. Eee en az 6 hafta içini de CL maçları için boş geçeceksin. Bu şartlara göre 40 haftalık lig hangi arada oynanacak?

  3. Ben de kapadım ben de. Bu sene forza wolverhempton wanderers 🙂

  4. saçma sapan bişey ama bir amaca hizmet ediyor gibi. tff feneri ve sivası düşürdü, bjk-trabzon-eskişehir eksi bilmem kaç puanlarla başlayacak- araya beliki bir iki takım daha alır, ama bir türlü kararı açıklayamadı. eski sistemle olursa gs arayı açar haftalar önce ayarı verir, kalanlar 2 lik savaşı yapar ve saydığım takmlar yarışta olmayacağı için saman tadında bir sene olacak. bu durumun önüne geçmek ve heyecanı – dolayısı ile lig tv satışlarını canlı tutmak zorunda. benimki sadece bir bakış açısı, komplosu bol olanından 🙂

  5. ya bu nedir arkadaş böyle ya bi galatasaray var kafa tutuan gerisi yalasın dursun bişeyler yapalım böyle bi saçmalık olamaz ya…aydınlar kendini falan öldürsün bişeyler yapsın çok sinirlendim ya

  6. iyiki bu sene kombine almamışım. çok mutluyum şahsen. ewlenmek için doğru bi yıl seçmişim. digiturk almaya bile gerek yok. masrafları ii kestik. sağolasın M. A. Aydınlar.. bu da bnm muhasebem:))))

  7. bu yapılanların tamamı artık suyu çıktı. lig tv kazansın diye bakalım daha neler yapacaklar. kime danıştın ettin de play-off sistemini getirdik haydi yürüyün diyorsun. başına buyruk onu yaparız bunu yaparız diyorsun da iş başka şeylere gelince gıkı çıkmadı. neyse ligimiz ”çok temiz” maşallah.. :))

  8. Türkiye Futbol tarihindeki en basiretsiz yönetim olmayı sadece 2-3 ayda garantilemek kolay değil. Adamların hakkını yemeyin lütfen.

  9. Digitürk’ten icazet alan TFF, ligi 20 takım yapsaydı daha mantıklı bir seçim olmaz mıydı? İş iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı, FB’nin isteği de an itibarıyle gerçekleşti ve Yayın Yasağı geldi.

  10. Digiturk’e coook uzun zamandir uyuzum zaten. Uc sene once iptal etmistim kavga gurultu. Ne kadar on goruluymusum be birader. hd yayin yapiyoruz diye kandiriyorlardi milleti. hala da oyle. acin bakin turksattaki trt hd yayinindaki almanya ligi yayinina, ve dsmarttaki bir hd cl yayinina, sonra da lig tv hd yayinina; ne demek istedigimi anlarsiniz. cok merak edene isin teknolojik sebebini de anlatirim. sen ihalede bok gibi parayi ver, sonra odeyemeyecegim diye lige mum dik.

    Playofflar baslamadan ayni puanda olan 4. ve 5. varsa kaptanlar ve teknik direktorler aralarinda langirt donsunler, kazanan katilsin. langirtta eski usul dokme demit ve su borulu olsun ama. modern plastik olanlari yemezler. 🙂

    @kinyas FB’nin istegi bir 50 gun gec gerceklesti. Bu sirada her tarafta itibarsizlastirmanin dibine vuruldu. Islem tamam zaten. Sorusturmanin ilk gununde Fenerbahce basvurdugunda saatler icinde reddedilmisti. Ne degisti diye sormali…

Yorumlar kapatıldı.