Nuri’nin durumu

34 gündür çalışmalarını sürdüren hatta tüm takımdan 1 hafta önce Madrid’e giden Nuri’nin durumu hala belirsiz. Bundesliga’nın bitmesine az bir süre kala su koyan sol diz hala tam olarak toparlanamadı. Real’in oynadığı hiç bir hazırlık maçında forma giyemedi. Maç oynamayalı tam 111 gün oldu. Mourinho 30 Temmuz’da Leicester City ile oynanan maçtan sonra Nuri’yi Çin’de göreceksiniz demişti ancak yapılan son kontrollerden sonra riske edilmeme kararı alındı.

Real Madrid Barcelona ile oynanacak Süper Kupa maçları öncesi bugün Çin’de son hazırlık maçına çıkıyor ancak Nuri yine oynamayacak. Sadece dizi değil bu tip uzun süren sakatlıklardan sonra fazla yüklenilen diğer kaslarda da sıkıntı olabiliyor.

Net dönüş tarihi şimdilik muamma. Sezona böyle şansızlıkla başlamak pek olmadı. Bu sezonu Xabi Alonso’nun yedeği olarak geçirmesi muhtemel gözüküyor. Özellikle ilk başlarda son dakikalarda az süre alacaktır. Direk 11’den kesebilmesi için bir an önce kendine gelip çok çalışması gerekiyor. Umarım da başarır.

“Nuri’nin durumu” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.