Evet muhasebeciyim!

“Felipe Melo de Carvalho’nun Juventus Football Club S.A.’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.’ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray’ın 31.5.2012’ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır.”

Arkadaşın alacağı maaşa “yuh!” der, zamanında yukarıdaki videoyu “öküz” başlığıyla burada paylaştığımı belirtmek isterim.

Evet iyi transfer, Avrupa’da olmayan Galatasaray’ın orta sahasına yeter de artar bile, Sarp’tan ve Barış’tan sonra Selçuk’un yanında sınıf bile atlatır ama neden bizi tercih ettiğinin de farkındayız heralde. Tamamen duygusal ve Elano’yu anımsatırcasına tekrardan Brezilya Milli takımına seçilmek için.

“Evet muhasebeciyim!” için 5 yorum

  1. Bir Galatasaryli olarak tabiki iyi transfer yapilmasindan yanayim.

    Sonucta alindi , dediginiz gibi kaliteli sonucta o kadar tecrubesi var.

    Herhalde bir tane 30 metreden gol atar ilk yarida , sezon ortasinda da Santos’a doner:) ya da herhangi bir Brezilya klubune

    AAAA pardon bunu kiraladik bonservisini almadik

    Sonucta su anlasiliyor, Bu tur paralar verip bu oyunculari aldigimiza gore yetistiremiyoruz.

    Ve halen cok iyi alt yapimiz var diyoruz…

    Hayirlisi olsun

  2. Neden burayı tercih ettiğini; “Brezilya’ya dönecektim ama Avrupa’dan daha iyi bir teklif alınca kararımı değiştirdim” deyişinden anlıyoruz zaten. 🙂

  3. Galatasaraylı olmama rağmen sevinemediğim transfer.Kaliteli diyorlar ama yemişim kaliteyi, o hareketin bi benzerini daha Robbene yapmştı yanlş hatırlamıyorsam.Profesyonel birisi bunları yapabiliyorsa kaliteli fln değildir.
    Yinede tüm bunlara rağmen umuyorumki Galatasarayda başarılı olurda özlediğimiz Galatasaraya kavuşuruz.

  4. sze katılmıyorum arkadaşlar. altın bidon alıyoruz, altının gram fiyatı nedr biliomusunuz:))

Yorumlar kapatıldı.