Ashley Young Manchester’da

Aston Villa’nın 25’lik kanadı Manchester United’a imzayı attı. Bonservis bedeli 16 milyon pound. Sözleşme 5 senelik. Aston Villa adına güzel iş oldu. Kontratı 12 ay sonra biten adamı bu paraya elden çıkarmak mantıklı.

Manchester United’da da Nani ve Valencia’lı kanatlara ciddi rekabet getirecektir. Hatta formayı da alacaktır. Giggs’i kanat olarak saymıyorum artık nereye koysan oynar gibi bir durumu var artık. Şarap gibi. Bir diğer veteran Scholes’un bırakmasından sonra takıma genç isimler gelmeye devam ediyor. Geçen hafta da Blackburn’den stopere Phil Jones gelmiş ona da 16 milyon pound ödemişlerdi. Sırada Atletico Madrid’den De Gea var. O da Van der Sar’ın yerine geliyor ki United’da ömürlük olur.

Ashley Young ile ilgili son birşey söyleyecek olursak; Premier League’in son 5 sezondaki en çok asist yapan ikinci futbolcusu. Bir numarada Fabregas.

link: http://www.youtube.com/watch?v=phuyLzZvK_s

“Ashley Young Manchester’da” için 3 yorum

  1. Yaratıcı, ofansif bir ortasaha (Modric, Sneijder vb.) almadan önce her transfer gereksizdir United için. En son ihtiyacı olan yer olan stoper ve kanat için paraları saçtılar.

  2. @Marty; Ofansif orta saha fikrine katılmakla beraber kanada da ihtiyaçları vardı bence. Valencia, Nani bir yere kadar. Tahminm Sir Alex orta sahaya da beklenen transferi yapacaktır.

  3. Obertan tam isteneni veremediği için bu transfer mecburi bir hal almıştı ve cuk diye de oturdu. Bayılırım bu adamı seyretmeye, koptu mu tutulmazlardan. Geçen sene kadro çok kötü dedim adamlar şampiyonlar liginde final oynadı, premier ligi aldı.. Bu sene çok iyi transferler var bakalım ne olcak.. Andre Villas Boas’ta Kurtlar Vadisine hoşgeldi 🙂

Yorumlar kapatıldı.