Peki ya Porto ne yapacak?

Andre Villas Boas beklenildiği üzere bugün Porto’daki görevinden istifa etti. 15 milyon euro serbest kalma bedeli yarın ödenir Chelsea açıklaması gelir.

Haftalardır süren Chelsea’nin teknik direktörü kim olacak sorusuna böylece cevap bulmuş oldu. 33 yaşındaki Villas Boas yaşıtları Lampard ve Drogba’nın da arasında bulunduğu Chelsea kadrosunun yeni patronu. Hiddink de beklentimin aksine bizim memlekette kaldı.

Ancak bu dakikadan sonra asıl merak ettiğim gelenin gideni aratmadığı, son 5 yılda 4 lig ve 1 UEFA şampiyonluğu yaşarken transfer operasyonlarından da 120 milyon euro kar elde eden Porto ne yapacak?

Yine sıfırdan birini mi yaratacak yoksa tecrübeli bir ismi mi göreve getirecek? Şimdilik tek duyduğum Real Madrid teknik ekibinde yer alan Rui Faria ile anlaşabilecekleri ancak karar ne olursa olsun gelen gideni yine aratmayacaktır. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

Edit: Porto yönetimi Villas Boas’ın yerine yardımcısı Vitor Pereira’yı göreve getirdi. Bu seferki hoca o kadar genç değil. Vitor Pereira 42 yaşında.

“Peki ya Porto ne yapacak?” için 2 yorum

  1. walla onu bunu bilmemde, giderken yanına Hulk ve Falcao’yu da alır, bizde Drogba’yı kaparız gibime geliyor..

Yorumlar kapatıldı.