Bebe

Henüz resmen açıklanmasa da Beşiktaş’ın Manchester United’tan Bebe’yi satın alma opsiyonuyla kiraladığı söyleniyor.

Şahsen Bebe’yi hiç izlemedim. Carlos Queiroz’un referansıyla geldiği United’ta pek şans da bulamadı. Bildiğim tek şey 7.4 milyon pounda İngiltere’ye transfer olmadan önce sadece 45 dakika Vitoria de Guimaraes forması giydiği ondan önce de 3. ligde oynadığı. Bir de evsizler dünya kupasında oynamış olması ve yıllarca yetimhanelerde yaşamış olması işin enteresan tarafı.

İngiltere’ye transferinde menajer kazığı olarak adlandırılan ve çokca dalga geçilen Bebe, artık Spor Toto Süper Ligde. O menajer kim diye soracak olursanız bu tranferi de bağlayan Jorge Mendes ismine pek de şaşırmazsınız heralde…

Tekrarlıyorum futbolculuğunu hiç bilmiorum. İzlemedim. Umarım atacağı ve attıracağı gollerle Beşiktaş’a katkı sağlar, boş boş bir sezon gelip turistik takılan yabancılardan olmaz.

“Bebe” için 6 yorum

  1. Aziz Yıldırım’ı seversiniz, sevmezsiniz, ama kendisinin menajerlik sistemini ortadan kaldırmaya yönelik çabalarını hem desteklememek hem de “Türk fıtbolu gelişmiyor yae” demek iki yüzlülük olur. Umarım bir Juan Figer, bir Jorge Mendes kazığı yememiştir Beşiktaş kulübü. Anti parantez, korkuyorum Demirören yakında Nevzat Demir Tesislerini Portekiz’de konuşlandırıp takımı da Portekiz 1. Ligi’ne aldıracak.

  2. Bu adam net kanat oyuncusu. Bazı yerlerde forvet diye okuyoruz ama alakası yok. 6+2+2 nin en son +2 sinde yer bulur heralde. Quaresma yada Simao oynamazsa 2-3 maç 11 de başlar, bence kötü transfer.

  3. Yedek olarak alındığı bariz ama adama 800.000€, kulübe ise 1.200.000€ verilmiş. Kafadan 2 Milyon € zarar olmaz umarım

  4. hiç izlemedim bende ama sağdan soldan duyduğuma göre uzaktan şutları seven, ikili mücadelelerde fiziğini iyi kullanan bir oyuncu diyorlar..Şahsen ben bu transfere baya ön yargılıyım Ferguson bir adamı oynatmadıysa vardır bir bildiği umarım bizi yanıltır..

  5. Bu Bebe transferi sanki Beşiktaş için Quaresma gibi olacak gibi geliyor.Taraftarı arkasına alıp coşabilecek potansiyeli olan bir oyuncu

Yorumlar kapatıldı.