Aguero nereye?

“Milli takım kampında Messi bile devamlı hangi takımda oynayacağımı soruyor ama gerçekten bilmiyorum. Copa America sonrası belli olunca ilk ona söyleyeceğim.”

Kun Aguero

Bu arada Almanya’da bir röportaj veren Mesut Özil, eğer Aguero gelirse yeni sezonda 10 numaralı formayı onun giymesi gerektiğini kendisinin 6 numarayı giyeceğini söylemiş. Mesut geçen sezon 23 numaralı formayı giyiyordu.

“Aguero nereye?” için 6 yorum

  1. lass i mevkisinde beğeniyorm ama neden10 numara giydiğini hala anlayamadım eğer bu adam gelirse 10 numara daha çok yakışır

  2. 6 neymiş Mesut yaa ? Giyiyorsan ya 10’u giy ya da Zidane’ın 5’ini. Sana bunlar yakışır

  3. hiç boşuna uğraşmayın koko, reale yakışır bu adam:)))

  4. Ben Agüero’nun Real için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Barça’nın daha çok ihtiyacı var. Real, Agüero tipinde bir oyuncudansa, daha direkt santrafor oynayabilecek bir adam almalı. Gerçi günümüzde Real seviyesinde oynayabilecek o tipte 2-3 adam kaldı. Şu futbolun geldiği hâl, beni çok düşündürüyor. Birkaç yıl önce o mevkide en az 7-8 adam sayabilirdik ama şimdi çok çok azaldı o sayı.

  5. real madride gider mi bilmiyorum ama eğer giderse figonun JUDAS efsanesini ele geçirir. tiyatro seyirci barcelona taraftarı figo gelince domuz kafaları yağdı nou campa ! kun eğer o beyaz formayla çıkarsa vicente calderona o gece akbabaların gecesi olur..

  6. @Junka Avrupa’da ülkemizdeki gibi 10 numara meraklılığı yok çünkü. Nadir.

Yorumlar kapatıldı.