The Guardian; “Chelsea’s new manager” Gallery

The Guardian fotoğraf galerisi bu hafta Chelsea’nin teknik direktör adaylarını inceliyor ve makaranın dibine vuruyor. Tabii bizim Hiddink de aralarında. Bakalım Şampiyonlar Ligi hayaliyle yatıp kalkan Abramovich kimi getirecek.

Galerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu arada fikirleri merak ediyorum. Olası bir Belçika mağlubiyetinde Hiddink “ben Londra’ya gidiyorum beyler” der mi? Geçtiğimiz haftalarda pek olasılık vermiyordum buna ancak Chelsea için Hiddink dışında ciddi bir aday konuşulmaması beni biraz kıllandırıyor.

“The Guardian; “Chelsea’s new manager” Gallery” için 4 yorum

  1. Sanırım belçika maçı sonrası dananın kuyruğu kopacak. Milli takıma antrenör aranırken yapılan yerli-yabancı tartışmalarını hala hatırlıyoruz.Gerçi ilk yabancı Hiddink olmamasınsa rağmen bu kadar yaygara kopmuştu. 2 tane senaryo hemen aklıma geldi
    1- Durum:Takımımız Belçika maçını kaybeder ve ardından hiddink
    chealsye gider
    Sonuç: “Hiddink pek önemsemedi ingiltereden gelen cazip teklife kapıldı ve miili takımızı ortada biraktı. Vatan Haini ” denir.
    2- Durum: Mili Takım Belçika maçını kazanır ama yinede hiddink gider.
    Sonuç: “Hiddink elemelerin ortasında takımı bırakıp gitti “derler.

    Bu iki durumdada zamanında” milli takımı yabancıya emanet edemezsiniz, bizim ruhumuzdan ne anlar” diyenler haklı çıkmaz mı?

  2. Ben Chelsea’nin Boas’i takimin basina getirecegini dusunuyorum. Belcika maci kazanilirsa Hiddink gitse bile kisa vadede sikinti olmaz antrenorsuz bile Euro2012’ye gideriz. Asil sorun uzun vadede yasanir. Hiddinki bile begenmedik bizi birtek Mourinho paklar.

  3. Hiddink i beğenip beğenmemekten ziyade, Türkiye için böylesine önemli bir zamanda futbolculara transfer muhabbeti yapılmasın derken kendisi Chelsea ile flört edip maçtan sonra giderse kendisinin karakteri ortaya çıkabilir çünkü ben şahsen normalde federasyonun Hiddink i gönderme gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum, giderse kendisi istediğinden gider bu da hiç etik bir durum değil bir ülkenin milli takımını alıp tam hedeflerinin ortasında bırakmak gitceksen wuro 2012 den sonra nereye giderse gitsin yani..

Yorumlar kapatıldı.