Fantastik

Boş mu versek Drogba bugün geliyor, yarın haber verecek, her gün bir haber bekleyerek yaşamayı? Eyvallah kim istemez biz de isteriz tabii kendimizden geçeriz gelirse ama daha gerçekçi isimlerle uğraşsak fena olmaz?

Mesela bitirici forvet mi gerekiyor? Al sözleşmesi bitmiş, bonservissiz Klose’yi 32 yaşında filan hikaye 2 senede atsın sana yaklaşık 40 gol. Ya da ne bileyim biraz daha deli dolu mu olsun? Al ırkçılık nedeniyle Panathinaikos’dan ayrılacağını açıklayan Djibril Cisse’yi. Hem gol atsın hem tribünlerin adamı olsun.

Mesela diyorum. Daha alternatifler de bulunabilir elbet.

“Fantastik” için 13 yorum

  1. yahu Drogba’yı almayacaksak ne işi var Klose’nin ya da Cisse’nin. Bu ikisinden de kaliteli Baros var burda. Sırf transfer yapmak için transfer yapmak saçmalık. Drogba’yı alamıyorsan forvet alma. Git orta sahaya biri defansif biri ofansif iki tane yabancı al. Bir tane yabancı stoper ve iyi bir kaleci ile zaten kadro oturur.

  2. Baros’u yollayacaklarsa oraya yerli bir forvet tercih ederim. Özellikle Eren Derdiyok çok iş yapar STSL’de. Baros’tan gelecek bonservis ve üzerine koyulacak 2-3 m € ile alınabilir. Böylece ortasaha ya da defansta bir yabancı oyuncu daha kullanabiliriz bence. takıma daha yararlı olur. Cenk Tosun Antep’te bu kadar gol atıyorsa Eren daha fazlasını atar bizde.

  3. Drogba olmazsa Drogba ayarında stadı dolduracak bir adam alınacaktır diye düşünüyorum. Ve gerekli buluyorum. Ha Drogba’ nın 33 yaşı Klose’ nin 30′ u dur diye düşünüyorum. Hayvan gibi fizik var. Gelirse ve aldığı parayı hak edece şekilde bir performans çizerse efsane olur. Yıllık 6 milyon çok büyük para değil. Bonservissiz gelecekse eğer.

  4. wallahi ben ille de drogba diorum. bnm gs’de görmek istediğim 2 forvet wardı zamanında. biri Jardel ki az da olsa onu gördük biride Cisse. Ama o ozmndı. bna göre an itibariyle Cisse’nın Baros’tan farkı yok. Auxerre’de oynuyodu hafızam yanıltmıyorsa. Ozmn gerçekten fırtına gibiydi. Sakatlıklar onu çook geri götürdü. Aynı Baros gbi yani. Ben de yerli olabilir diyorum. Eren derdiyok ve mevlüt biraz tank gibiler ama 2side bnce olabilir. Ama ille de DorgBa diyorum..

  5. bncede drogba yetmez bide ronaldinho. belki öle unuturuz geçen senelerin acısını, hatta sawunmaya da lucio:))))

  6. taraftarımız hala akıllanmamış hala isimli transfer.

    ronaldinho falan komik şeyler bunlar. 5 maç oynayıp 20 maç yatacak adam

  7. @ rereras; kendi adıma konuşaym ewt akıllanmadım. o yüzden stancu, zapata gibileri gelip hiç oynamadan yatıcağına, drogba,ronaldinho gelip 5’er maç oynayıp yatsınlar..

  8. akillanmakla alakasi yok bunun, elmander isimsiz transfer mi? gidip emenikeyi mustafa pektemeki alsinlar o zmn onlarla oynayalm..o ronaldinho drogba dedigin adamlarn arkasna gecen senelern aksine (sarp baris ayhan ) tas gbi takm kurarsn (selcuk kallstrom vs) bak bakalm o zmn nasl oluyo

    burasi IBB veya Sivasspor diil Galatasaray, isimli transfer ”DE” yapmak zorundasn

Yorumlar kapatıldı.