3rd eye

İngiltere’de yayınlanan “Soccer AM” keyifle izlediğim programlardan. Programda yer alan 3. göz bölümünde ise kimsenin gözüne çarpmayan enteresan şeyleri yakalarlar. Zaman zaman benim de blogda paylaşmışlığım vardır. Bu haftaki son programlarında da 2010/2011 sezonun en’lerini seçmişler. Ancelotti’yi yerinden eden teyze hakkaten süperdi. 1 numara doğru karar.

link: http://www.youtube.com/watch?v=0pvaKcFlcfY

“3rd eye” için 10 yorum

  1. KoKo haberin var mı, Trabzon Barış’la anlaştı deniliyor. Eğer Barış’ı aldıysak Ayhan’ı da almamız farz olur 🙂

  2. @kaiser; benim de haberim dedikodudan ibaret. barış’ı aldıysanız ayhan ve sarp yanında promosyon geliyor zaten:)

  3. @kaiser ; bermuda şeytan üçgenini tamamlarsanız şampiyonlar liginde en az çeyrek finali garantilersiniz :))

  4. @KoKo Burak Yılmaz’ı ilk aldığımız zamanlarda Trabzonlu taraftarlar homurdanıyordu her zaman yaptıkları gibi, ama ben K.Maraşlı bir Trabzonsporlu olarak takımıma asla sırt dönmedim onlar gibi. Ki şampiyonlugun kacmasının en büyük nedenlerinden biri de onların bu saçma baskısıdır bana göre. Diyeceğim şu ki : Burak Yılmaz’ın Şenol Güneş faktörüyle geldiği nokta ortada. Aynı şey Barış içinde geçerli olabilir mi? Ne diyorsun ?

  5. @kaiser; Neden olmasın? Burak gibi İstanbul’da dibe vurmuş bir adamı çıkaran Şenol hoca Barış’ı da çıkarabilir ancak burada iş hocadan çok oyuncuda bitiyor. Barış’ın da Burak gibi kendini sadece futbola vermesi ve kapasitesini bilerek oynaması lazım. Barış’ın sorunu bu. Gattuso olması gerekirken kendini Lampard sanıyor.

Yorumlar kapatıldı.