Çok kritik

Bedelsiz Elmander transferinden sonra Selçuk İnan da Galatasaray’ın hanesine bir artıdır. Ayhan’lar, Sarp’lar, Barış’lardan sonra o noktada Selçuk’u izleyecek olmak gerçekten keyif verici ve rahatlatıcı.

Selçuk’u anlatmanın bir anlamı yok heralde. Sözleşmesi 5 senelik. Fener’di, Beşiktaş’tı, Avrupa’ydı derken ligi 8. bitirmiş, Avrupa’sı olmayan Galatasaray’ı tercih etti. Terim’in bunda etkisi vardır tabii ama bugünlerde kendini unuttursa da Galatasaray her zaman Galatasaray’dır. Ne yalan söyleyeyim bu kadar sakin ve rahat transfer yapmamıza şaşırıyorum. Garip geliyor.

Selçuk’un Galatasaray’a yapacağı katkıdan şüphem yok. Ligin en kaliteli yerlilerinden biri. Kendini çok geliştirdiği ve sınıf atladığı da ortda. Alacağı para içinse resmi rakamları görmek lazım. Çok para verilmiş olsa bile şu toparlanma sürecinde alınması gereken risklerdir. Geri dönüş yapması gereken(!) bir camia var.

Edit: Selçuk’un alacağı resmi rakam da belli oldu. Herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro.

“Çok kritik” için 12 yorum

  1. bnce de mantıklı, yerinde bi transfer olmuş. maliyetinin bnce önemi yok. sonuçta sni bir lig 8.si, birde lig şampiyonu adamı istiyor. onu kapmak için parayı basman lazım. yeter ki böle adamlara verelim. gerçekten şimdilik gs’den iyi hamleler geliyor. birde DROGBA dioruz, bekliyoruz..

  2. Sanırım fenerbahçe selçuk transferinin olamayacağını anlayınca sezer’e yöneldi.İki kulüp adına da güzel transfer oldu bence iki ikim:)

  3. Selçuğu transfer bedeli olmadan almak büyük avantaj.Lakin bonservisli olsa bile selçuğu alan seneye ligde bir adım öne geçer demeyeceğim ama o adım için gerekli tüm kasların çalışmasında etkisi olacaktır.Şaşırtıcı derecede mantıklı transferler yapıyoruz.Bir plan program oldugu çok açık.Eskisi gibi 6 oyuncu alcağız kimse merak etmesin diye transferin son günü gümrükten mal kaçırılmayacak belli.
    Sinan Bolat isimi yükselmeye başladı türk kaleci avantajdır ama kendisi hakkında o 90+5 deki gl dışında bir bilgim yok.Bilgi amaçlı bir yazı olsa da okusak…
    Gelinim sana diyordum olum sen yaz nasıldı ya o : )

  4. Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.

  5. Arkadaşların yazdığı yorumların kalitesi, blogun izleyici kalitesini gösteriyor. Bir Fenerbahçeli olarak transfer için Galatasaray’ı tebrik ederim. Transferin önemli bir maliyeti olduğu kesin. Sonunda bir tarafta oyuncuyu 1 yıldır takip eden Fenerbahçe, diğer yanda 3 haftalık bir yönetim var. Fenerbahçe’nin korumak zorunda olduğu dengeleri, her şeyi yeniden kuran Galatasaray’ın aşması normaldi. Trabzon’daki futbolunu yeni takımına taşımasına dilerim. Daha güçlü ve yarışçı Galatasaray, ligin kalitesini her açıdan arttırıcaktır.

  6. muzo b, dün twitter’da ntvsporun uydurduğu rakama göre o kadar laf konuştuğuna pişman mı acaba?

  7. açıklanan ücret bnce kesinlikle takım içinde tolere edilebilir bi rakam. iki transferde gerçekten yerinde..

  8. Şu Fener’lilerin “iç dengeleri korumak adına” jargonu ne komik bir tesellidir arkadaş.. Guiza yılda 4 milyon alıp yatıyor, Alex-Emre-Niang yılda 3,5 alıyorlar da Selçuk’a mı veremedi Fener yılda 2’yi??
    O Selçuk ki Alex’in tabiri ile “Türkiye’Nin en iyi yerli oyuncusu”..

    Neyse.. Öyle olsun.. Takım içi dengeler olsun.. ntvspor ile Hurriyet okuyun siz.. Emenike sudan ucuz olsun.. OK. Tamam..

    Semih Şentürk bekliyorum şimdi de..

  9. @Serdar Boysal yoo, niye pisman olayim ki? kaynak ntvspor diyerek soru sordum, konustugum laf ise selcuk’un super, emenike’nin kumar transfer oldugu. o rakamlar olsa yine ayni argumani yaparim, hic de pisman olmam. bugun aciklanan 2euro+mac basi 15000 nefis deal ama. hayirli olsun.

  10. Selçuk çok iyi bir transfer.Hakikaten hiç beklemediğim bir olay oldu kişisel olarak yönetime güvenim arttı.

    Bu arada Fenerbahçe’nin iç dengeleri Guiza’ya 4 Niang’a 4.5 Emre’ye 3.5 verebiliyorda Selçuk’a 2.5 veremiyor mu? kendinizi kandırmayın.

Yorumlar kapatıldı.