18! Şampiyon Fenerbahçe!!!

Geçen sezonun sonunda beklediğimiz, hak ettiğimiz sevinç şimdi burada.Haydi çıkın sokaklara!

Yaşanan travmalardan sonra anka kuşu gibi dirilip bugünlere gelebilmek…

Sezon başındaki sıkıntılardan sonra Aykut Hoca ile problemlerini halleden Alex de Souza’dan tarihi ötesi performans. 17’de tam 16. 18’de 17. Sivas’da başlayan, Sivas’da sona eren dev seri. Ve hakkıyla, bileğinin gücüyle, ısıra ısıra, isteye isteye, saldıra saldıra gelen 18. Şampiyonluk!!!

Özür dilerim Aykut Kocaman. Teşekkür ederim Aykut Kocaman. 😉

Teşekkür ederim en büyük kaptan kral Alex. Teşekkür ederim Gökhan. Teşekkür ederim Lugano. Teşekkür ederim Volkan. Teşekkür ederim Emre. Teşekkür ederim Topuz. Teşekkür ederim Santos. Teşekkür ederim Stoch. Teşekkür ederim Yobo. Teşekkür ederim Niang. Teşekkür ederim Dia. Teşekkür ederim Guiza. Teşekkür ederim Semih. Teşekkür ederim Cristian. Teşekkür ederim Selçuk. Teşekkür ederim Özer. Teşekkür ederim Caner. Teşekkür ederim Bekir. Teşekkür ederim Mert. Teşekkür ederim Gökay. Teşekkür ederim Uğur. Teşekkür ederim Okan. Teşekkür ederim İlhan.

Ve bize bu muhteşem sezonu yaşattığınız için teşekkürler Şenol Hocam ve Trabzonspor.

Şimdi hep beraber: BİR ŞARKISIN SEN…

“18! Şampiyon Fenerbahçe!!!” için 14 yorum

  1. @Orkun Gaziantep vs Fenerbahçe maçında penaltıyı vermeyen hakeme teşekkür yok mu bursa maçında semihe penaltı vermeyen hakeme teşekkür yok mu karabükspor maçında niang’a verilmeyen penaltıya teşekkür yok mu ??

  2. Olay budur..+18…ötesi yok..Yazı için teşekkürler Muzo..Mükemmel olmuş..

  3. Tebrik ederiz, hak ettiniz de Koko’nun blogunun, konuk FB yazarı gibisin hocam. Alttaki “Biri GS’li diğeri FB’li iki kardeşten futbol blogu” yazısını değiştirin artık.

  4. @matthias chevalier; muzo olmasa ne ben yazabilirim ne de sizler okuyabilirsiniz bu blogu. bütün altyapı tasarım ona ait. bir çökse alo muzo. ben daha çok yazıyorum o ayrı ama bitene kadar “Biri GS’li diğeri FB’li iki kardeşten futbol blogu” 😉

  5. maç 1-0’ken stoch’un net penaltısı verilmemiş, hala gelmiş Aleks Tasci’ya tesekkur yok mu diyorlar. insaf!

  6. @Koko
    Tamam usta yine beraber yazın. Ben blogu okumaya başladığımda bir sen, bir Muzo yazardı, şimdi sadece FB maç sonucu yazınca bir garip oluyor. .=)

  7. Yav dedim biraz sevinsinler 2.gün yazıcam 🙂 Fenerbahçe Türkiye’de kutlama sayısı şampiyonluk sayısından 1 fazla olan ve hep öyle kalacak olan da tek takım.Bu noktada da bir ilke imza atmışlıkları var :))

  8. feneerbehçe çok güzel bir maç sergiledi
    bu maçta çok güzel mücadele ettiği için fenerbahçeye çok teşekkürler dilerim
    ŞAMPİYON FENERRRRRRRRRRRRR!

Yorumlar kapatıldı.