Sivas’ın kaderi

Puan alsalar “primler kaç paraydı?” olacak. Kaybetseler “başkanı da zaten Fener’li sattılar” olacak. Yazık. Olayı bu duruma getirenler azıcık olsa da 33 haftanın emeğine saygı duysalar nasıl olur?

İki tarafı da tutmayan birisi olarak hem Fenerbahçe’ye hem de Trabzonspor’a yarınki maçlarında başarılar. 16’da 15’le buraya kadar gelen Fenerbahçe de yıllar sonra Şenol Güneş’in önderliğinde son haftaya kadar kopmayan Trabzonspor da şampiyonluğu hakediyor.

Ben şampiyon olamıyorsam kimin olacağı umrumda değil ama çoğu Galatasaray’lının aksine olacaksa Fener olsun diyorum. Hem ezeli rakibimiz de şampiyon olamadı diye kendimizi avuttuğumuz bir sezon daha olmasın hem de sevgili abim Muzo B’nin bir kez daha son hafta şoku yaşamasını istemiyorum. 2 kez tecrübe ettim 3.’yü kaldıramayabilir.

“Sivas’ın kaderi” için 2 yorum

  1. Yorumunuz için teşekkürler.

    Ben de Sivaslıyım ve Sivassporluyum. Bazı arkadaşlar Sivastaki ortamdan habersiz olarak yorum yapıyorlar.

    İnanır mısınız ama burada inanın Fb şampiyon olsun diye bir ortam yok. Fb şampiyon olsun diyenler yüzde 30-35 falandır. Birçoğu da Ts olmasın diye Fb olsun diyor bunların.

    Ts şampiyon olsun diyenler de inanın yüzde 30-35 vardır. Bunların da çoğu Fb olmasın diye diyor.

    Ama en çok yüzde 35-40 civarı hakeden olsun diyor. Doğru konuşurum ben her zaman için.

    Yani kısaca Sivasspor camiası tarafsız durumda. Ama bu süreçte dedikodu ve söylentiler çok çıkıyor. Taraf gibi göstermek istiyor bazıları Sivasspor’u. Sonuçta kim şampiyon olursa olsun tebrik etmek gerekir. Umarım futbolumuz daha da büyür.

  2. çok çocukça bu iş ya.yok başkanı fenerliydi bilmem ne hemen tutunacak bi dal aranıyor başarısızlıkta.trabzonspor kendi hataları ile buraya getirdi işi.kendi sahasındaki o beraberlikler yüzünden buraya geldi iş.fenerbahçe 16 maçın 15 ini kazanmış bir beraberliği var ona rağmen trabzonsporla aynı puanda.

Yorumlar kapatıldı.